XMAG HLÁSÍ:
09.01.05
NOVOROČNÍ LIKVIDACE
JAKÝKOLIV STARŠÍ XMAG ZA 39 KČ

Z velké silvestrovské koulovačky už se redakce XMAGu nejen konečně vrátila do práce, ale dokonce se stačila i přestěhovat do nových prostor. Teď již pilně a z gruntu předěláváme původně prosincové číslo, které jsme byli nuceni i chystaným CD našeho černého boha Carla Coxe z technických důvodů přesunout na únor. 

Vina sice není z větší části na naší straně, přesto nás výjimečná situace hrozně mrzí. Jako omluvu a  zároveň aby vám to čekání lépe ubíhalo, jsme pro vás připravili naprosto unikátní akci. Až do posledního únorového dne máte možnost koupit jakékoliv starší číslo XMAGu i s CD za neuvěřitelných 39 Kč. Máte tak nejspíše poslední možnost jak si doplnit sbírku starších výtisků, řada čísel je již teď rozebrána a od velké části dalších zbývá posledních pár kousků.

Za stejnou cenu vám pak nabízíme i starší čísla BE a Ultram:xu s CD. Za 79 peněz u nás pořídíte Ultram:x s DVD a několik nejrychlejších má ještě šanci získat posledníc pár Hypů s filmem na DVD za 99 Kč. Tak šupito presto na www.xmag.cz.