Roxy promotion uvádí:
03.01.05
VISAGE
1st anniversary

Resident DJ MICHAEL BURIAN (jpa) in 3 HOURS SPECIAL SET
Guest DJs: Wega (bukanyr.cz), Martin Gredner (fabric - ostrava)

Chill Out: TEXX & ALFONSO (xmag team)

performance by Camya
videoprojection by Phase, lights by Wild Music

So 8.1.2005, 22:00 hod, Roxy

Už celkem 12x jsme na VISAGEI měli tu čest s MICHAELEM BURIANEM a jeho hosty a je tudíž přesně ten správný čas na malou rekapitulaci a pořádný mejdan. Své první narozeniny oslaví VISAGE v sobotu 8. ledna čerstvého roku 2005 a oslaví je samozřejmě pěkně stylově v pečlivě připraveném, hudbou a tancem tepajícím, klubu.
Jak hlavní gratulant se ve speciálním 3hodinovém setu nepředstaví nikdo jiný, než samotný rezident a tvář celé noci MICHAEL BURIAN. Právě uplynulý rok 2004 byl pro Michaela velmi úspěšný, zahrál si po celém světě po boku DJských hvězd a dá se čekat, že do budoucna to bude jen lepší. Z loňských úspěchů zmiňme alespoň dva: hraní na ostrově Ibiza s Tiestem, označovaným za nej DJe světa, a mexickou Loveparade, na níž si Michaelův žhavý progressive-wet’n‘hard-jemně electro set plně užilo celých 250 tisíc lidí. Vedle Michaela pak v sobotu svými sety roztančí parket  dva další DJs. Vůbec první tuzemský host Visage, talentovaný progressive DJ WEGA, jemuž se za ten rok povedlo zajistit si své pevné místo na tuzemské scéně a resident ostravského klubu Fabric, zkušený a ceněný moravský progressive DJ MARTIN GREDNER (mimochodem druhý tuzemský host Visage). 
V chill-outu svůj um předvede už osvědčená xmag dvojka TEXX & ALFONSO se svými pozitivními, převážně houseovými, rytmy. A nebyla by to samozřejmě VISAGE, kdyby nebyl klub specielně vyzdoben, chyběla pěkně nabroušená videoprojekce od PHASE, světelná show WILD MUSIC nebo CAMYA performance. VISAGE si totiž na svém stylu pěkně zakládá. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese www.roxy.cz.

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!! 

Mediálním partnerem je server RAVE.CZ.