Roxy promotion uvádí:
13.12.04
Z E N

Special Guest DJ: SULTAN (CAN)
Resident DJ: RAI (roxy booking)
Guest DJ: GLIDE

Chill Out: LILLOU & AIRTO (roxy booking) 

lights and laser by Wild Music, videoprojection by mimo.tv

So 18.12.2004, 22:00 hod, Roxy 

Stejně jako již jedenáctkrát tento rok a mnohokrát předtím, i v prosinci se mohou návštěvníci ZENu těšit na pečlivě vyzdobený klub zaplněný tím nejaktuálnějším našláplým a zároveň atmosférickým progressive zvukem. Naše nejbarevnější Roxy klubovka má své rozloučení s rokem 2004 připraveno už na sobotu 18.12.
Jako speciální host byl pozván v Kanadě žijící světoběžník orientálního původu SULTAN - talentovaný DJ i producent, který si v současnosti právem užívá růstu své mezinárodní reputace. SULTAN je residentem prestižního klubu Sona, hraje po boku DJských stars a na kontě má mnoho úspěšných produkcí pro respektované labely (Yoshitoshi, Bedrock Breaks, atd.). Dokonce 4 z jeho produkcí (včetně remixu) si vybrali Deep Dish na svůj Global Underground 25: Toronto, který byl nr. 1 v Billboard Dance Album Charts. Vedle zahraničního hosta se pak představí dva domácí vinyl-jezdci RAI a GLIDE. DJ RAI je již nějaký čas residentem ZENU a pravidelně předvádí precizní, v současnosti stále výbušnější pečlivě namíchané sety, šperkované vynikajícími tracky z vlastní produkce. Talentovaný DJ GLIDE pro změnu slibuje spíše emotivnější progressivní příběh, namíchaný s citem a přesností těch nejlepších světových DJs. 
Připraven samozřejmě bude i deepem provoněný chillout, kde své klidné beaty naservíruje klasik naší scény AIRTO spolu se sličnou a DJsky velmi zručnou LILLOU. A jak se na nejbarevnější Roxy klubovku sluší, nebude chybět videoprojekce od nebezpečné MIMO.TV ani laserový a světelný attack divočáků z WILD MUSIC. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese www.roxy.cz . Už tuto sobotu 18. prosince se na Vás tedy těšíme na posledním letošním ZENU.

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!