Roxy promotion uvádí:
09.12.04
VISAGE
VISAGE

Resident DJ: MICHAEL BURIAN (jpa)
Special Guest DJ: ALEX ANDERSON (the gallery, london - uk)
Support DJ: Alexej Michajlowski (synopsy.cz, sparkle.cz)

Chill Out: TEXX & ALFONSO (xmag team)

performance by Camya
videoprojection by Phase, lights by Wild Music

So 11.12.2004, 22:00 hod, Roxy

Dvanáctá letošní VISAGE své brány otevře už v sobotu 11. 12., aby se stylově rozloučila se svým prvním a sobě velmi nakloněným rokem 2004. I tentokrát se ve vytříbeně připraveném klubu můžete těšit na exkluzivní dva sety residenta MICHAELA BURIANA a hudební nadílku od jeho speciálního zahraničního hosta plus talentovaného tuzemského DJe.

Hostem speciálním tentokrát bude ALEX ANDERSON, v současnosti již 8 let bořící parket na proslulých pátečních párty The Gallery londýnského klubu Turnmills. Alex za svých jedenáct let za gramofony už nasbíral pěknou řádku zkušeností, zahrál si na mnoha párty po boku těch nejrenomovanějších DJ, hraje kupříkladu na uváděcích Technics párty, má na kontě i vlastní live Essential mix a patří k těm, od nichž se do budoucna mnohé očekává. Jeho aktuální styl se pohybuje od progressivního, funky, sexy houseu přes tvrdší, temnější tribal underground až po dirty, "ass shakin" elektro, a tak se zdá být opravdu ideálním VISAGE DJem. Nezbytná součást každého dílu, resident MICHAEL BURIAN, pak ve dvou setech předvede své dvě hudební polohy, což se neopakuje nikde jinde než na VISAGEI! A že Michal se svým sexy progessive, tech house, pumpin techno stylem dva zábavné sety bez problémů zvládá, už nám ukázal jedenáctkrát. Jako třetí DJ na hlavní stagei se představí od roku 1996 hrající ALEXEJ MICHAJLOWSKI, který v současnosti brázdí progressive vody s příchutí electro a trance.
O chillout plný pozitivní houseové nálady se postará ověřená xmag dvojka TEXX & ALFONSO. Chybět nebude speciální performance by CAMYA, PHASE videoprojekce ani světelná show, jíž stylově vyzdobený klub prozáří WILD MUSIC. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese www.roxy.cz . Už v sobotu 11. prosince tedy můžete zkontrolovat novou VISAGE MICHAELA BURIANA. Těšíme se na Vás.

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!! 

Mediálním partnerem je server RAVE.CZ.