09.12.04
SLAM - YEAR ZERO live tour

SLAM live (UK, Soma Records) - YEAR ZERO live tour 
Ladida, Funk Punx 
10. 12. 2004 Radost FX 

Skotská dvojka Stuart McMillan & Orde Meikle patří mezi ty producenty, DJe a live acty, které stály v počátcích rave kultury na té straně aparátu, kde je míň hluku, a vyšly odtud se zcela originálním zvukem, který od té doby reprezentuje čitelný směr v džungli stylů dnešní taneční hudby kombinující jedinečným způsobem prvky house a techna.
Spolu s Dave Clarkem jsou asi nejvlivnějšími lidmi v britském technu, vlastní label jehož jméno je uctíváno i mimo řady DJs. Soma Records je značkou představující víc než 10 let a něco okolo 200 releasů zhrnujících ty největší klubové hity od lidí jako Daft Punk, Tony Thomas, Percy X, Space DJs, Gene Farris, Silicone Soul, H Foundation, a mnoha dalších. Asi největší hymnou vzešlou z labelu je pak Positive Education od Slam samotných. 

V pátek 10. 12. vystoupí kromě této skotské legendy také nekorunovaná královna českých Djek Ladida a dvojice Funk Punx z afghánského labelu Taliban Records, kterou můžete slyšet v "chill-outu" na pravidelných klubových nocích Michaela Buriana VISAGE nebo v klubu L' Enfer Rouge, který nedávno oslavil své desáté narozeniny. 

LINE UP
22:00 - 00:00 Ladida
00:00 - 03:00 SLAM (Stuart McMillan & Orde Meikle, UK- Soma )
03:00 - End Alfonso a Texx (Funk Punx)

Vstupenky je možno zakoupit v CD Shopu Radost FX za 250,- Kč nebo přímo na místě. 

Výhercům volných vstupů byl zaslán e-mail a jejich jména budou napsána na guest listu. 

www.xmag.cz