Roxy promotion uvádí:
09.12.04
MIXER

special guest: TERRY FRANCIS (fabric - uk)
resident DJs: TRÁVA (lex rec.) & LOUTKA (jpa)

Pá 10.12.2004, 22:00 hod, Roxy

lights by TNT & Fisha, videoprojection by Phase

MIXER, oldchoolové mejdlo legend tuzemského DJingu TRÁVY & LOUTKY, se už v pátek 10.12. hlásí se svým druhým speciálním dílem, který svým setem ošperkuje respektovaný zahraniční host. Po holandské legendě Joost van Bellenovi, jemuž se rozsekání klubu povedlo excelentně, jak se na DJe jeho formátu sluší a patří, tentokrát přijíždí jedno ze synonym pro tech-house - taneční veličina TERRY FRANCIS.
Strhující a staro-novou neodolatelnou směs scratchů, energie, živelnosti i deep fellingu DJe TRÁVY s LOUTKOVÝM citem pro atmosféru, mix a pozitivnem nabitý mejdan tak doplní TERRY FRANCIS, od nějž se očekává promyšlený, precizní a rozjetý set označitelný za freestyle se silným vlivem tech-house. Tedy to, čím publikum po celém světě už nějaký ten pátek bez problémů roztancovává a čím už párkrát zbořil i naše parkety. Že Terry stojí rovnocenně po boku těch nejslavnějších DJs se není co divit, jako málokdo totiž umí to, co právě ti nejlepší umět musí - mazáním hranic mezi minulostí a současností tvořit budoucnost a vždy hrát od srdce!
O videoprojekci se postará ověřená PHASE a propracovanou světelnou show zaútočí TNT & Fisha. Stále samozřejmě platí, že do 23:00 je vstup o 50,- CZK levnější. Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese www.roxy.cz . Už v pátek 10.12. se na Vás tedy těšíme na oldschool mejdlu MIXER.

Mediálním partnerem akce je server CLUBBER.CZ.