05.12.04
SLAM - YEAR ZERO live tour

SLAM live (UK, Soma Records) - YEAR ZERO live tour 
Ladida, Funk Punx 
10. 12. 2004 Radost FX

Královna českých Djek - Ladida patří mezi naše DJs, které potkáte spíš na turné po jižní americe než každý pátek v nějakém z domácích klubů. O to jsme radši, že přijala naše pozvání a vystoupí příští pátek po boku skotské dvojice Slam v klubu Radost FX.
K tomuto vystoupení se váže i náš rozhovor. 

V Čechách poslední dobou tolik nehraješ a o tvé zahraniční kariéře se sem moc informací nedostává. Takže jak moc jsi v současnosti vytížená, na jakých zajímavých akcích jsi hrála, ... prostě jak se máš?
Mám se skvěle, letos jsem hodně cestovala po Evropě a navštívila Indonesii. Co se týče zajímavých akcí, tak to u mě vyhrála Orion Hall s Coxem, protože to bylo perfektně technicky zvládnuté a lidi byli skvělý. Ze zahraničních akci mě bavila Pulse party v Arene v Berlíně, kde jsem hrála s Alexandrem Kowalski a Takyu Isino a 2 party v Pařížském klubu Rex byly super.

Vyrazíš ještě občas na přehlídkové molo? 
To ne, ale občas chodím na castingy na reklamy.

Tracky které jsi vydala byly velmi úspěšné. Můžeme se těšit na další?
Ben Long už má ode mě další tracky, Jamie udělal rmx, takže doufám že nový singl na Potential vyjde co nejdříve. Také vyjde znovu Bullet EP. Chystám světové mix cd a ráda bych namixovala jedno CD pro XMAG.

Jak se ti líbí nové album Slam - Year Zero?
Sháněla jsem ho a nesehnala. Nechám se překvapit co předvedou. Myslím že atmosféra bude skvělá, protože tihle profíci budou hrát živé vystoupení a to má obrovskou energii.

Jestli máš ráda label Soma asi nemá moc cenu řešit... Máš od nich nějakou specielně oblíbenou desku?
Positive Education byla super deska, hrála jsem I Coxův rmx.

Na akci se Slam se vrátíš do Radosti, kde se vlastně tvoje kariéra nastartovala. Pamatuješ si ještě akce na kterých jsi začínala?
Jistě a dokonce se tomu I zasměju. Měla jsem ze začátku obrovskou trému, a při prvním hraní se mi klepaly ruce. Byla to nádherná doba. Lidi byli nadšený z každé party, každý víkend byl pro ně jedinečným zážitkem a celá taneční scéna se začínala formovat. Hrála jsem hodně divoce a experimentálně, což tehdy housový DJs vůbec nechápali..  

Máš už připravené předsevzetí do dalšího roku?
To je jednoduché - víc muziky, lásky a pozitivní energie. To přeju ostatně všem!

VSTUPNÉ ZA 200,- KČ !!!!

V pátek 10. 12. se můžete těšit na house a techno jízdu v podání živé legendy SLAM. Pořadatelé ve spolupráci s techno.cz připravili speciální akci pro všechny fanoušky. Jediné co musíte udělat abyste ušetřili, je zaslat své celé jméno na adresu slam@techno.cz a pakliže se vejdete mezi prvních 200 zájemců, získáte vstup se slevou za 200,- Kč. 

www.xmag.cz