03.12.04
Nové číslo časopisu XMAG právě vychází.

Hlavním tématem čísla je scéna podle Aleše Blehy. Jednoho z nejstarších a nejsvéráznějších promotérů v České Republice máme na obálce na dvou různých CD mixech, v časopise najdete mega materiál věnovaný jeho osobě, ... nový XMAG mu prostě patří - stejně jako letošní rok, kdy se dokázal vrátit jako nejúspěšnější promotér a zvítězit v pomyslném festivalovém souboji titánů. 

Přílohou časopisu jsou jako obvykle dvě CD přílohy na výběr. Jedná se o kompilace připravené Alešem Blehou nebo chcete-li DJem AB. První z nich - TECHNOCLASH OF CIVILISATION - je věnováno současnému technu,  druhé - FUTURE SOUND OF DANCE WORLD -  je pak eklektickou cestou těch nejnadějnějších mladých producentů podle Aleše Blehy. 

Uvnitř časopisu dále najdete...

Co kluber, to idiot?
Jsou promotéři jen banda podvodníků, co z nás ždímou peníze na každém kroku nebo pečují o své návštěvníky s maximálním nasazením? Proč nám někdy lžou a co dělají, když ne? A vůbec, taky se vám stává, že si na akci připadnete jako kus napáleného hadru?

James Zabiela známý, neznámý
Celé noci vydrží sedět u nekonečných telenovel a když má jistotu, že se nikdo nedívá, navlékne si na sebe kostým ďábelského Darth Vadera. James Zabiela je zkrátka tak trochu podivná existence, která ovšem mezi všemi těmi DJskými hvězdami působí neuvěřitelně svěžím a upřímným dojmem. Posuďte v našem rozhovoru...

Roni Size: "Peníze mě nemotivují"
Založil legendární a dnes už neexistující projekty Breakbeat Era a Reprazent, šéfuje label Full Cycle, který patří k naprosté elitě a nyní vydává svou druhou sólovku Return to V. Dlouholetá drum&bassová ikona  se zpovídá exklusivně XMAGu

Do lavic
Djka Katcha exkluzivně vypráví o svých zážitcích na Red Bull Music Academy

Joska za velkou louží
Latinská Amerika je v kurzu a zdá se, že stále více nabírá na významu. Mnoho úsměvných zážitků a výbornou zkušenost si odnesl ze svého výletu také český DJ Josef Sedloň.

Alan Dobyvatel
Stihl pokořit snad všechny světové taneční hitparády,objet nejlepší kluby planety a šéfuje vlastnímu labelu. Britský funky houseový DJ, producent, remixér a majitel hudebního vydavatelství Alan X se na světové taneční scéně pohybuje už hodně dlouho. Prahu sice zatím ignoroval, už brzy se to ale změní.

Dále:
Hey DJ, Moimir Papalescu & The Nihilists, Total Science, Deep Dish, Kauza Kingdom, DJ Orbith, Paintball, DJ Hell, Claude Young, Elektrabel…

...a ještě mnohem víc v novém čísle časopisu XMAG.

www.xmag.cz