agentura Mersey uvádí :
03.12.04
Eternity

18.12. Fléda, Brno

Klubová noc s názvem Eternity si získala za 4 roky existence uznání po celé republice jako jedna z nejpečlivěji připravovaných akcí a to nejen díky originálnímu line-upu (v minulosti vystoupili například Layo + Bushwacka, Umek, Valentino Kanzyani, Felipe,Lucca či La Di Da), ale i vysoké kvalitě dekorací, grafiky a technického provedení akce.
Pořadatelská agentura Mersey zde zúročuje mimo jiné své dlouholeté zkušenosti s pořádáním známého festivalu Hradhouse, či legendárních party Supersonic Garage.
Další, prosincový díl Eternity se bude konat v brněnském klubu Fléda a bude orientován na styly progressive a trance, tedy na hudbu, která má v České Republice vzrůstající popularitu, což ostatně potvrdila rekordní návštěvnost nedávné párty s Tiestem v Praze. 
Ve Flédě se představí švýcarská tranceová djka LayDee Jane, která v poslední době nadchla publikum na festivalu Creamfields či v ostravském Fabricu, jeden z nejrespektovanějších současných producentů Chris Cowie ze skotského Aberdeenu,holandský DJ San,Rai z Roxy, Martin Gredner a nový talent Hydrophonic.
Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro.

Předpokládaný line-up:
20.00 Rai (Roxy)
23.00 Martin Gredner (Fabric)
00.30 LayDee Jane (Ch)
02.00 San (Nl)
03.30 Chris Cowie (GB)
06.00 Hydrophonic 
07.00 end