Roxy promotion uvádí:
01.12.04
FUTURESOUNDZ meets EUFORICA
SUNSHINE PEOPLE 7th ANNIVERSARY

Resident DJ: LUCAS (roxy booking)
Guest DJs: JAMES & JAN BERDYCH (sunshine people) 
Drum'n'Bass Chillout: 2K (shadowbox.cz) & guest

EXTRA SOUND, SPECIAL DECORATION

Pá 03.12.2004, 22:00 hod, Roxy
DO 23:00 VSTUP ZDARMA!!!

FUTURESOUNDZ, rozjetý mejdánek DJe LUCASE se v pátek 3.12. hlásí se svým posledním dílem roku 2004, aby nejen poděkoval za letošní přízeň publika, ale zároveň pogratuloval k již sedmým narozeninám zasloužilému seskupení Sunshine People. 
Nezbytného gratulanta LUCASE a jeho funkem načichlý, brejkem kořeněný tech house set tak tentokrát doplní a zároveň sami sobě pogratulují DJs JAMES a JAN BERDYCH. Oba dva jsou nejen zainteresováni v pražském obchůdku pro DJs, ale zároven fungují i jako booking-pořadatelské seskupení Sunshine People a jsou dlouholetou oporou tuzemské taneční scény. DJ JAMES, jeden z prvních žijících anglických DJs u nás, byl totiž velkým zdrojem inspirace a informací z "real" taneční scény, DJ JAN BERDYCH pak spolu s ním pod pseudonymem FUNKY SKUNKY patřil k pionýrům DJingu u nás. Od obou se dá čekat zábavný a zkušený set s myšlenkou v základních intencích house - tech house. V chilloutu pro změnu polámaně a dosti liquid-funkově pogratuluje pašák 2K se svým hostem.
Pozor! Určitě předem své uši připravte na POSÍLENÝ a POZMĚNĚNÝ ZVUK, zrak pak určitě překvapí líbezné SPECIAL DEKORACE. A zbytek těla? Ten samozřejmě čeká spousta tance. Těšíme se na Vás tedy už v pátek 3. prosince v klubu Roxy na večírku FUTURESOUNDZ DJe LUCASE, se vstupem do 23:00 zcela ZDARMA.

Mediálním partnerem je server TECH-HOUSE.CZ.