Roxy promotion a D Smack U uvádějí:
07.11.04
THE LEGENDARY PINK DOTS (NL) live

úterý 9. listopadu 2004 
19:00 hod

Roxy
Dlouhá 33, Praha1

Předprodeje: 
TicketPro, TicketStream a v klubu Roxy
rezervace na www.roxy.cz 

Po dvou letech se v úterý 9. listopadu do Roxy vrací kultovní seskupení The Legendary Pink Dots, aby návštěvníky vtáhlo do působivého, fantazijního, psychedelického a často dosti ponurého světa své hudby. 
Ať žili v domovském UK či nyní v Amsterdamu, servírují legendární tečky posluchačům už od roku 1980 pořádné dávky ponurých nálad, temné atmosféry psychedelických kláves a kytarových rifů, což ostatně dobře mapuje jejich rozsáhlá a velmi ceněná diskografie. Z naprosto zásadních alb zmiňme alespoň Crushed Velvet Apocalypse a The Maria Dimension. Postupem času se samozřejmě tvorba Teček vyvinula a aktuálně je syrovější, amorfnější a více propracovaná. Ke slovu se více dostávají elektronické samply. Na to, aby se dali zařadit do některé z hudebních škatulek si dávají jediní dva stálí členové Edward Kaspel a Philem Knight velký pozor. Edward je neuchopitelná postava, démon a hudební prorok, jehož fantazijní texty a psychotické fantazie explodují v prostoru. Zpívá jednou uhrančivě, jindy dětským hlasem, občas si vybere dost nepříjemná a nechutná slova a poskládá je způsobem dohánějícím až k šílenství. Phil duje do roztodivných dechových nástrojů, nejčastěji do hranaté skříňky na řemínku s trubicí jako od vysavače, což je syntezátor saxofonu, který údajně od někoho dostal, a prý si ani nepamatuje kdy a od koho.
Svou sílu již The Legendary Pink Dots několikrát dokázali, nyní je na čase si po dvou letech opět oživit paměť dávkou opravdu intenzivní hudby. Jejich živé vystoupení s propracovanou vizuální stránku a jedinečnou hudební produkcí slibuje 9. listopadu v Roxy nevšední zážitek pro uši i oči. 
Vstupenky na koncert jsou k dostání za cenu 280,- Kč v předprodejních sítích Ticket Pro a Ticket Stream, cena na místě je 330,- Kč. Možná je též rezervace na www.roxy.cz .