Roxy promotion
&
Sonic distortion uvádějí:
29.10.04
VORTEX II

Live: Silicon sound (spirit Zone, mind control - Fr)
Sonic distortion djs: TV (ketuh records), Cymoon, Rawe
Chillout: Pooh (sonic distortion), Slater & Schwa (tribal vision), Psyla (mystical Waves)

3d string decos by Cybertronics, Lights by Wild music, specialni videotrip Perplex, 000333 & embryo  (M1M0-tv)

sobota 30.10. 
start: 22:00
ROXY
rezervace na www.roxy.cz
více informací na www.psytrance.cz

první hodinu o 50kč levněji

Je to skoro rok, co se v Roxy uskutečnil první díl psytranceové noci Vortex, tehdy ještě s čistě domácím lineupem. Pro druhé pokračování zamířila volba na post hlavního hosta večera za hranice lokální scény a nezbývá než s radostí oznámit, že přijede projekt SILICON SOUND, za nímž stojí Francouz Johannes Regniers. Silicon Sound spatřil světlo světa na počátku roku 2001 a v současném mezinárodním zvuku má vypracované velmi slušné jméno; jeho producentská činnost v morning škatulce je poměrně unikátní a nepřeslechnutelná: křišťálově čistý zvuk, charakteristické, silné motivy a melodie podtržené kvalitními dynamickými beaty. Po několika počinech na značkách Solstice a 3D vision se jeho úsilí a potřeba sdělovat vlastní hudební vize zkoncentrovaly do alba "Pure analog", které vyšlo na konci února minulého roku na labelu Moon spirits a tracky Nexus 6 (remix - původní verze vyšla na kompilaci Echoes) a Analog device se staly dlouhodobě oblíbenými hity. V blízké budoucnosti chystá produkci pro Mind control - nové vydavatelství projektu Talamasca.
Vedle Silicon sound zahraje kompletní sestava Sonic distortion: TV (podepsaný pod nadnárodní label Ketuh records), Cymoon a ostravský člen SD - Rawe. V prostorách chilloutu vystoupí Sonic distortion Djane Pooh, Slater se Schwou z Tribal vision, a Psyla (Mystical waves). Je určitě příjemnou povinností připomenout, že ze zmíněného lineupu hned tři djs letos obsadili místa ve velkém poli účinkujících kultovního portugalského festivalu Boom - TV, Cymoon a Slater.
O vizuální složku Vortexu se postarají Cybertronix se svými UV string dekoracemi, světla zajistí Wild Music a speciální projekce proběhne v režii pánů Perplexe, Embrya a 000333. 
Druhé pokračování Vortexu začíná ve 22:00, do 23:00 je vstup o 50kč levnější a lístky je rovněž možné s 10% slevou rezervovat na www.roxy.cz. Více info na www.psytrance.cz.