Roxy promotion a D Smack U presents:
22.10.04
FREE MONDAYS

kapely a djs - VSTUP ZDARMA!

Live: 
LETY MIMO
křest desky "10 letů od prvního letu"

djs: Marco, Enrico, Béďa
chillout: Fall & Besta 

ROXY
Pondělí 25.10.
start: 20:00
vstup zdarma!

Historie skupiny Lety mimo sahá až do let porevoluční euforie, kdy se Lukáš "Looky" Klofec a Mirek "Cvanc" Cvanciger setkali v prvním ročníku střední umělecko-průmyslové školy v Turnově. Od té doby jdou jejich hudební kroky stejnou cestou. Společně působili dokonce i v jiných projektech (Samir, Jižní pól). Nerozdělilo je ani Cvancovo působení ve Třech sestrách, neboť jako Lety Mimo celých sedm let vystupovali coby jejich předkapela. 
Lety mimo vždycky bavilo míchat do sebe různé hudební styly a tím si tvořit vlastní a nezaměnitelný zvuk, podobně jako E.M.F., Jesus Jones, Faith No More, ale třeba i Bestie Boys. Touto žánrovou šíří si vysvětlují i to, že dokázali s úspěchem předskakovat na koncertech tak rozličných uskupení, jako jsou Liqido, Young Gods, HIM a nebo Supergrass.  Na kontě mají tři řadová CD a v dubnu výročním koncertem v Roxy oslavili 10 let od prvního vystoupení, jehož záznam nyní vydali v diskové podobě. Křest tohoto CD "10 let Letů od prvního letu" proběhne právě na těchto Free mondays. Deska bude zároveň poprvé v prodeji a za speciální cenu. 
Lety mimo podpoří samozřejmě i djs - Marco, Enrico a Béďa na hlavní stagi a v chilloutu potom Besta & Fall. Free mondays jako obvykle začínají ve 20:00 a vstup je ZDARMA!