22.10.04
DJ Tiësto
13. 11. 2004 
T-Mobile Arena, Praha

Druhá stage = dvě party za cenu jedné.

Vzhledem k tomu, že organizátoři nejžhavější party letošního podzimu chtějí jejím návštěvníků dopřát co nejkomplexnější party zážitek, a zároveň počítají i s ne zcela hard-core trance publikem rozhodli se k vystavění i druhého pódia v prostorách T-Mobile Arény. 

Hudba na něm bude vycházet z podobného základu jako na hlavním flooru, tedy současné progresivní tvorby s přesahy od trance, přes house až k funku. Line-up pak bude složen ze jmen znamenajících kvalitu a jistou atmosféru. Všichni zúčastnění již při mnoha příležitostech dokázali, že pro ně není nejmenším problémem roztančit libovolně velký dav. V lehce komornějším prostředí druhé stage, která však nebude ochuzena ani o silný a čistý zvukový aparát ani o světelné efekty včetně laserů, pak bezpochyby vytvoří silnou sexy a groovy atmosféru. 
Mezi zatím potvrzená jména patří DJ Paco, Crash DJ team ve složení DJ Dolphin & DJ Sally J, Music Madness - tedy Madman & Raju a snad nic nezakřikneme, když oznámíme, že jednáme i s dvojicí Alfonso & Texx aka Funk Punx, kteří se vyznamenali na druhé stage Electric Kingdom minulý pátek v Benešově. Mezi další jména budou patřit vycházející hvězdy z bookingu JPA.

www.tiesto.cz