Roxy promotion uvádí:
22.10.04
CLIMAX

Special guest DJ: LISA LOUD (UK )
Resident DJ: Chris Sadler (chrissadler.com)

Support DJ: VECTIF
Chill out: Pure Rhythm DJs

videoprojection by vj Martin (Phase), lights by Wild Music

So 23.10.2004, 22:00 hod, Roxy

první hodinu o 50,- levněji!!!

CLIMAX, nejdéle fungující residentní Roxy noc a vždy ten nejmejdanovitější mejdan, na svém desátém letošním pokračování přivítá jednu z nejrespektovanějších anglických DJane LISU LOUD. Tedy dámu, která za svou bohatou 14tiletou kariéru nasbírala spoustu hudebních zkušeností, díky kterým je schopná skládat své eklektické sety tak, že zboří každý parket. Ať je to uplifting funky US house nebo třeba valivý hutný a tribal progressive, Lisa intuitivně ví, co si publikum žádá. A není třeba hádat dvakrát, že na Climaxu předvede svou maximálně energickou stránku. Jak jinak by také stačila residentu CHRISU SADLEROVI, právě který svými strhujícími, naprosto nadupanými sety udělal z Climaxu to, co je. Jako třetí DJ na hlavní stagei se pak představí VECTIF, jehož propracované tech house / house sety s feelingem a myšlenkou již dlouho baví uši mnoha fajnšmekrů.
V nezbytném chilloutu budou klidnějšími variantami svého vynikajícího tech houseu kralovat PURE RHYTHM DJS, kteří své DJské kvality v Roxy prokázali již mnohokrát (zmiňme třeba roztančené minulé Free Mondays). Světelnou show zaútočí osvědčení WILD MUSIC, videoprojekci namíchá vj MARTIN z PHASE.

Stále samozřejmě platí, že kdo přijde do 23:00, má vstupné o 50 korun levnější! Už v sobotu 23. října se na vás tedy těšíme na CLIMAXU, jenž bude nepochybně LOUD! Rezervace s 10% slevou na www.roxy.cz.