15.10.04
ETERNITY

12.11. Connect2Eternity Radost FX Praha
13.11. Eternity Fabric Ostrava

V listopadu jsou na programu dva další díly klubového seriálu Eternity.
Hlavním hostem je tentokrát brazilský efektový kouzelník DJ Murphy,
představitel temperamentního funky techna, výborný scratchista s jungleovou minulostí. Dj Murphy působí na brazilské scéně od roku 1994 a od jungle se přes house postupně dostal k současnému funky techno zvuku. Vedle Renato Cohena a Andersona Noise patřík hlavním představitelům brazilské scény, která v současnosti zažívá velký boom. K jeho oblíbeným producentům patří představitelé hard techna Marco Bailey,Ben Sims, Johan Bacto,Wjh,Ignition Technician a Hard Cell.Je rezidentem klubů A Loca (Sao Paulo), Lov.e a Pulse a má vlastní rozhlasový pořad na Rádiu Energia 97FM v Sao Paulu.
Po boku Murphyho vystoupí v Praze i Ostravě přední česká Djka Lucca,
která představí své nové tracky, které právě vyšly na jejím novém labelu Acapulco i své nové věci vycházející na britském labelu Primate.Lucca se představí v setu hraném z 3 gramofonů a z Final Scratche.
Pražský díl Eternity je organizován ve spolupráci s tanečním serverem Techno.cz, nese tedy příznačný název Connect2Eternity a zahrají zde i zástupci Techno.cz.
Nika77 a Monotype, který zde mimo jiné oslaví narozeniny. V Ostravě pak headlinery doplní uznávaný Hyde a Hydrophonic z Brna.

Line upy Praha, Ostrava:

12.11. Connect2 Eternity, Radost FX, Praha
21.00  Nika77
00.00  Lucca
01.30  Murphy (Brazil)
03.30  Monotype
06.00  end

13.11. Eternity, Fabric,Ostrava
21.00  Hydrophonic
23.00  Lucca
01.00  Murphy (Brazil)
03.30  Hyde
06.00  end

Předprodej www.ticketpro.cz

DJ Murphy (Hypno,Sao Paulo, Brazil)
Dj Murphy působí na brazilské scéně od roku 1994 a od jungle se přes house postupně dostal k současnému funky techno zvuku. Vedle DJs Renato Cohena a Andersona Noise patří k hlavním představitelům brazilské scény, která v současnosti zažívá velký boom.
Efektový kouzelník Murphy, podobně jako jeho brazilští kolegové, je vynikající DJ po technické stránce a ovládá techniku scratchingu.K jeho oblíbeným producentům patří představitelé hard techna Marco Bailey,Ben Sims, Johan Bacto,Wjh,Ignition Technician a Hard Cell.Je rezidentem klubů A Loca (Sao Paulo), Lov.e a Pulse a má vlastnírozhlasový pořad na Rádiu Energia 97FM v Sao Paulu.
Jako producent Murphy letos debutoval na německém labelu Definition.