09.10.04
Electric Kingdom

15. 10. 2004
KC Karlov, Benešov

DJs: Westbam, Hardy Hard, Gunjah, Michael Burian, Orbith
Live: Lexy & K-Paul, Mr. X & Mr. Y, Northern Lite

Dovolujeme si oznámit, že byl právě spuštěn informační web k akci Electric Kingdom.

Po zrušeném letním vystoupením jedné z nejzasloužilejších a nejpopulárnějších postav německé progresivní elektronické scény Westbama, se ho přece jen letos dočkáme 15. října  v prostorách KC Karlov v Benešově. Kompletní elektrické království přijede v rámci evropské tour ve složení Westbam, Hardy Hard, Gunjah, Lexy & K-Paul live, Mr. X & Mr. Y live (společná show Westbama + Afriky Islama), Nothern Lite live.
Na druhém flooru se můžete těšit na electrofunkybreak jízdu v režii Funk Punx, prověřenou na všech letních festivalech nabitým XMAG stanem. O hudbu se postarají DJs Alfonso a Texx aka Funk Punx a Rob Smile.  Funk Punx vystoupí na speciální přání Westbama a Afriky Islam. Jejich set prý dokonale doplňuje dění na hlavní stagei. 

Na stránkách najdete obvyklé informace i umělcích kteří na akci vystoupí, a další odpovědí na otázky jako kdy, kde, jak, s kým a za kolik. 

Kromě toho se na uvedené adrese rozbíhá i soutěž o 5x2 volné vstupy na akci, nebo výtisky aktuálního čísla časopisu XMAG mapujícího to nejčerstvější a nejdravější na naší scéně, včetně CD přílohy. Na výběr máte tentokrát hne ze čtyř CD -  Techno/House CD obsahuje dále novou skladbu od brněnské Djky Luccy, Raie, klubový remix skladby "Praha" od Michaela Buriana či pecku od Dave Fishe. Na Hip Hop CD najdete pecky od Názov Stavby, nový singl od La4, Indy a Wich, legendární Calex City v novém kabátě od Vece, Prago Union nebo SuperCrooo. Chill Out & Breaks CD je plné lahůdkových věcí, které můžete znát třeba z vysílání  Rádia 1: Veneer, Soil, Patrick Bergman, Skyline nebo parádní Spitfire od amatérského kulturisty a profesionálního producenta Ecsona Waldesa. Drum&Bass CD je naše želízko v ohni, tohle vás nenechá chvilku stát. Mix připravil DJ Yura a je složeno převážně z produkce undergroundových producentů Gena, DJ Hidden a  Dreazz & Falcon.