Roxy promotion uvádí:
28.09.04
ELEKTRA

Resident DJ: Orbith (jpa)
Special guest DJ: RANDOM (partysan.de / 77 records / prison club; GER)
Support DJ: Ian Fuzzy (jzd promotion)

Chill out: Pete Walker aka Prochy & Marko Jelič

videoprojection by Phase, lights by Wild Music

So 2.10.2004, 22:00 hod, Roxy
první hodinu o 50,- levněji!!! 

Už první říjnovou sobotu (2.10.) roztančí klub Roxy další díl eklektického večírku ELEKTRA svou divokou hudební směsí (od oldchoolu až po techno či opravdu hojně zastoupené electro). Role speciálního hosta se tentokrát zhostí německý DJ RANDOM s již 10tiletými zkušenostmi za gramofony. Těšte se na pána, který si aktuálně drží residenturu v populárním Prison klubu, hrál po boku mnoha DJských es a svůj hudební přehled využívá i ve svém obchodu s deskami, při řízení dvou labelů a při vedení Bayernské odnože známého časopisu/serveru o taneční hudbě Partysan. Hosta doplní nezbytná součást ELEKTRY, resident DJ ORBITH. Tedy po loňském prvním místě v současnosti druhý nej DJ ČR (dle prestižní ankety Dance Awards), který je již notoricky známý svými vpravdě neodolatelnými electroclash/ electropunk/ techno/ retro sety, při nichž je skutečně těžké zůstat v klidu a netančit. Jako třetí se pak představí zajímavý electro DJ IAN FUZZY, proslulý velikou energičností, dynamikou a precizností svých setů.
Chillout svými pozitivními vibracemi zaplní dvojka v Roxy nepříliš okoukaných jezdců. Prvním je po celé republice pro své „mejdanovité“ DJské schopnosti oblíbený DJ Pete Walker aka PROCHY a druhým nadějný MARKO JELIČ. Chybět samozřejmě nesmí světelná show od WILD MUSIC ani ověřená PHASE videoprojekce.

Přijďte se nechat zelektrizovat v sobotu 2. října do Roxy, budeme se na Vás těšit. A pozor, stále platí, že do 23:00 je vstup o 50CZK levnější!!!

Mediálními partnery jsou časopis BE Bassline a server Technisco.cz.