27.09.04
Nový XMAG - s chutí čerstvé krve.

Čerstvá krev a mladé maso
Hlavním tématem časopisu jsou DJs, producenti a muzikanti, které možná ještě neznáte, ale rozhodně byste měli, protože to jsou oni, kdo brzo svrhnou současné vládce tanečních parketů a ujmou se žezla.

K tomu, poprvé v historii časopisu, dostaneš transfuzi 4 CD 
Techno & House, Chill Out & Breaks, Hip Hop & Beatz jsou orientována na zmíněnou čerstvou krev na naší scéně. Drum’n’Bass mix by Yura pak přináší ty nejžhavější pecky, které vozí na náš trh distribuce Triple Vision.

Swayzak
Britský projekt Swayzak, tvořený Angličanem Jamesem Taylorem a Skotem Davidem Brownem vydává  pod názvem Loops From Bergerie své čtvrté album. Ponor kapely do vod temného electro housu je v rámci vývoje taneční hudby zajímavým zpestřením. Osvěžující byl  i rozhovor, který nám James  poskytl jednoho parného letního odpoledne.       

MC Tali
Když jsme před necelými dvěma lety dělali rozhovor s Roni Sizem byl úplně nadšený, jakousi zpěvačkou, kterou objevil na Novém Zélandu. Krásně zpívá, krásně vypadá, a její desky se dneska prodávají na tuny. Takže tentokrát máme rozhovor s ní.

Stacy Pullen
Když od mládí sjíždíte Kraftwerk nebo Soft Cell a navíc přitom vyrůstáte v Detroitu, jedna věc je téměř zaručená. Jako budoucí DJ nebudete do lidí v klubech hustit tranceové slaďárny, ale při návštěvě vinyl shopu sáhnete raději po nějakém tom technu.

Czechtek
Kolem letošního czechteku se jako obvykle napsalo i hodně polopravd a výmyslů. Takže jak to bylo doopravdy? 163 různých sound systémů, 15 000 lidí a nespočet představení performerů včetně několika živých kapel. Jedenáctý ročník největšího tuzemského free teknivalu začal poslední červencový pátek v obci Boněnov

Letní festivaly
To zas bylo léto. Festivalů a mejdanů nepočítaně. Je to ale naše práce, tak jsme je všechny objeli… a dost si to užili. Ze všech máme reporty.

Z deníku Johna B
Jestli si někdo z oblasti tanečních producentů a DJů nezadá v propracovanosti svého zevnějšku s Marlinem Mansonem, je to právě John B. Stylový chameleon si zkrátka rád pohrává s hranicemi kýče a ne každý to dobře snáší.   

navíc...
Ladida Od A do Z / Anderson Noise / Jak jsme strávili léto / Amon Tobin / Soultrain ...a mnohem víc v novém čísle časopisu XMAG.

4 x XMAG CD NÁŠUP
Techno/House CD obsahuje dále novou skladbu od brněnské Djky Luccy, Raie, klubový remix skladby "Praha" od Michaela Buriana či pecku od Dave Fishe. 

Na Hip Hop CD najdete pecky od Názov Stavby, nový singl od La4, Indy a Wich, legendární Calex City v novém kabátě od Vece, Prago Union nebo SuperCrooo, kteří mají stále problém vylisovat svoje skladby díky jejich ostrému jazyku, který si nebere žádné servítky. 

Chill Out & Breaks CD je plné lahůdkových věcí, které můžete znát třeba z vysílání  Rádia 1: Veneer,  Soil a jejich parádní věc Blinded, Patrick Bergman,  Skyline & Tereza Nekudová v Testostereophonic Remixu od Close Encountera a parádní Spitfire od amatérského kulturisty a profesionálního producenta Ecsona Waldesa. 

Drum&Bass CD je naše želízko v ohni, tohle vás nenechá chvilku stát. Mix připravil DJ Jura a je složeno převážně z produkce undergroundových producentů Gena, DJ Hidden a  Dreazz & Falcon.

www.xmag.cz