Roxy promotion a D Smack U presents:
23.09.04
FREE MONDAYS

kapely a djs - VSTUP ZDARMA!

Live: SPACE JUNKIE
KŘEST DESKY SNOWBUZZINESS!

djs: Airto (roxy booking), Jan Berdych, Maxx 
chillout: Soopymood & H315

ROXY
Pondělí 27.9.
start: 20:00
vstup zdarma!

Space Junkie - projekt založený kytaristou Honzou Horáčkem po odchodu z hard-core formace Ultrakoks v roce 1997. Pod tímto jménem nejdříve samostatně produkuje taneční tracky ve studiu House Full Of Gangstas, později si k sobě přizval Aleše Zenkla (mj. November 2nd), Yardu Helešice (ex Support Lesbiens) a Mr. Subbecka a s nimi již pod názvem Space Junkie and Planet Savers nahrává první demáče a vydatně koncertuje po klubové scéně a hostuje na řadě parties. Brzy odchází "lesbičkami" vytížený Yarda Helešic a na jeho místo nastupuje Kuba Soulcheck z mrtvých Liquid Harmony, se kterým Space Junkie též působí jako resident Dj klubu Radost FX. Jako kapela v tomto období natáčejí vinyl singl Under Pressure ve studiu East Authentics, který vychází na labelu House Society.
V roce 2001 společně s Alešem Zenklem tvoří u producentské duo, dělají desku např. pro Mekyho Žbirku nebo Lety Mimo a v roce 2003 začínají též souběžně s další produkcí pro Mekyho pracovat též na svém debutu nazvaném SNOWBUZZINESS, na kterém účinkuje řada hostů, např. Yarda Helešic, Henry D, Deph (ex Chaozz), Tereza Nekudová (Colorfactory, Skyline) či Mr. Subbeck. 
Deska vychází na Sony music a její křest proběhne právě 27. září v Pražském klubu Roxy. Kmotrem desky se stal Matěj Ruppert z Monkey bussines a dorazí i zmínění hosté, kteří se na desce  podíleli - Deph, Tereza Nekudová a Kuba Soulcheck. Nebudou samozřejmě chybět ani djs - tentokrát Airto z roxy bookingu, Jan Berdych a Maxx (white'n'round), v chilloutu potom zahrají Soopymood & H 315. Start 20:00 a vstup samozřejmě zdarma!