Roxy promotion uvádí:
21.09.04
CLIMAX

Special guest DJ: STEVEN LEE (lee cabrera - NY)

Resident DJ: Chris Sadler (chrissadler.com)
Support DJ: Efendy
Chill out: Pure Rhythm DJs
videoprojection by Phase, lights by Wild Music

So 25.09.2004, 22:00 hod, Roxy

první hodinu o 50,- levněji!!!

Vždy řádně rozjetý mejdan CLIMAX si i na sobotu 25. září připravil porci pořádně našláplé muziky. První poprázdninové vydání totiž svým setem ošperkuje ceněný DJ STEVEN LEE ze světoznámého New Yorkského dua LEE CABRERA.Tandem LEE CABRERA se od svého nástupu na taneční scénu v roce 2001 už stihl dostat na její samou špici a dnes má na kontě nejen několik nezapomenutelných autorských hitů i remixů a DJská vystoupení po celém světě, ale též spolupráci s tak renomovanými umělci jako je Madonna, Crystal Waters, Prince, Layo & Bushwacka nebo Junior Jack. Těšit se tedy můžete na pořádnou porci kvalitní našláplé taneční hudby od tech houseu až po progressive od hlavní DJské síly této dvojice, tedy STEVENA LEE. Neméně taneční a zábavnou hudbu vám pak jistě nabídne i resident Climaxu DJ CHRIS SADLER. Právě jeho neuvěřitelnou energií nadupané sety s nezaměnitelným hard feelingem udělaly z Climaxu nejdéle fungující a velmi úspěšnou Roxy noc. Třetím DJem na hlavním pódiu bude DJ EFENDY z jižních Čech, jehož hudební choutky se pohybují v oblasti tech-house - progressive-house - electro až breakbeat.
Chybět nebude ani chilout, ve kterém se o hudební složku postarají PURE RHYTHM DJS, kteří už své tech-house kvality v Roxy mnohokrát prokázali. Světelnou show rozpoutá Wild Music a o projekce se postará Phase.

Těšíme se na vás tedy v sobotu 25.9. na CLIMAXU v klubu Roxy. Stále samozřejmě platí, že kdo přijde do 23:00, má vstupné o 50 korun levnější! Rezervace s 10% slevou na www.roxy.cz.