Roxy promotion uvádí:
09.09.04
VISAGE
VISAGE

Resident DJ: MICHAEL BURIAN (flesh/jpa)
Special Guest DJ: MOGUAI (punx, ger)
Guest DJ: WEGA (bukanýr.cz)

Chill Out: TEXX & ALFONSO (xmag team) 

special performance by Camya
videoprojection by Phase, lights by Wild Music

So 11.09.2004, 22:00 hod, Roxy 

VISAGE, stylová párty residenta MICHAELA BURIANA, v zahraničí stále asi nejúspěšnějšího tuzemského DJe, si na sobotu 11. září připravila jako opravdu speciálního hosta německého producenta a DJe MOGUAIE. Producenta, jehož celosvětový hit "U Know Y" už slyšel snad opravdu každý, kdo občas o párty jen zavadí. MOGUAI je samozřejmě známý především svými inovativními sety, označitelnými za mix tech-houseu a progressive tranceu. Každé jeho vystoupení bývá hodně unikátní, a právě proto také umí Moguai publikum dostat jak na klubových akcích (Space či Gatecrasher na Ibize) tak na velkých ravech (Mayday, Love Parade, a dalších). Ostatně, má za sebou již celých třináct let zkušeností za gramofony. A jelikož hudbou opravdu žije, další úspěchy slaví jako remixér ( track Tima Maase "Island" vybral samotný Pete Tong z britského Radia 1 za "nezbytnou nahrávku měsíce"), také jako rádiový DJ/moderátor i jako majitel labelu Punx.
Kromě zahraničního hosta si pak, exkluzivně hned ve dvou samostatných setech, budete moci užít i residenta MICHAELA BURIANA a jeho vždy strhující, energií nabitý a často obtížně zaškatulkovatelný styl. Role třetího DJe se na hlavní stagei zhostí nová krev, progresivní talent WEGA, pozitivní houseové rytmy pak v chilloutu nabídne xmag team dvojka TEXX & ALFONSO.

A jelikož se kromě pečlivě hlídané hudební stránky stará VISAGE i o kvalitní vizuálnost celé noci, můžete se těšit nejen na speciálně vyzdobený klub, ale i na Punx Performance by CAMYA. O pořádnou světelnou show se postarají divočáci z WILD MUSIC, stylovou videoprojekci zajistí profesionálové z PHASE. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese www.roxy.cz. Těšíme se tedy na vás tedy v sobotu 11. září v klubu Roxy na VISAGEI MICHAELA BURIANA.
A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!

Mediálním partnerem je server RAVE.CZ.