Roxy promotion uvádí:
08.09.04
MIXER

special guest DJ: JOOST VAN BELLEN (holland)

resident DJs: TRÁVA (lex rec.) & LOUTKA (jpa)
Pá 10.09.2004, 22:00 hod, Roxy
lights by TNT & Fisha, videoprojection by Phase

Roztančený old-school večírek MIXER si tentokrát pro své návštěvníky připravil opravdovou lahůdku. Vedle legend tuzemského DJingu, residentů TRÁVY & LOUTKY, nás totiž v pátek 10. září navštíví další zahraniční host DJ JOOST VAN BELLEN. Tento chlapík již notnou dobu platí za jednu z největších ikon holandské taneční scény, proslul nejen jako vizionář, skvělý DJ a autor vynikajících kompilací, ale též jako osoba v hollandsku veřejně činná (amsterdamská Noční hlídka) a samozřejmě jako pořadatel nezapomenutelných párty. Ostatně, jeho legendární mejdan Speedfreax jsme si již dvakrát užili i v ČR.
Jedinečnou atmosféru a neodolatelnou směs driveu a nostalgie, nových desek, oldschool klasik, živelného i jemnějšího mixování DJů TRÁVY & LOUTKY, tak doplní Joostův, možná hodně divoký - set s ozvuky všeho, co do sebe za svou pestrou devatenáctiletou kariéru absorboval. Což znamená opravdu nepředvídatelný, ale stoprocentně strhující výlet v mantinelech (tech)house, oldschool, e-clash,... ale třeba i garagepunk, 2 step, dirty disco a kdoví co ještě. Joost je prostě jedním ze zasloužilých klasiků, kteří vědí, jak se dělá pořádný večírek, a máme se tedy opravdu na co těšit. Světelnou show bude mít celou noc pod palcem TNT & Fisha, o videoprojekci se postarají profíci z Phase.
V pátek 10. září se na vás tedy těšíme na velmi speciálním vydání MIXERU, jako vždy s velmi otevřenou atmosférou bez zbytečných "be IN záležitostí". A pozor, do 23:00 je vstup jen 150CZK (poté 200,-). Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese www.roxy.cz . Těšíme se na vás!

Mediálním partnerem akce je server CLUBBER.CZ.