Roxy promotion a D Smack U uvádějí:
08.09.04
GHOSTFACE (Wu-Tang Clan) feat. THEODORE UNIT  live

Neděle 3. října 2004 
19:00 hod

Roxy
Dlouhá 33, Praha1

Předprodeje: 
TicketPro, TicketStream a v klubu Roxy
rezervace na www.roxy.cz

Datum 3. října nechť si povinně zakroužkují ve svém kalendáři všichni příznivci hip-hopu! Tentokrát se totiž můžete opět těšit na skutečně monstrózní záležitost, neboť GHOSTFACE (Killah), jeden z původních členů legendárního Wu-Tang Clanu, není žádné ořezávátko. Dorazí společně se svojí skupinou Theodor Unit a určitě se dá očekávat, že kromě klasických věcí (z alb "Ironman", "Supreme Clientele" a "Bulletproof Wallets") představí také skladby z aktuální solové desky "The Pretty Toney", na níž se objevuje řada zvučných jmen kolegů jako Missy Elliot, Styles P. nebo Jadakiss. Co se týče celkové charakteristiky, samotné album si drží určitou jemnost "Bulletproof Wallets", ovšem je uvolněnější, dravější a vyváženě obsahuje i "pure street" tracky. Deska je také prvním Ghostfaceovým počinem u renomovaného labelu Def Jam a určitě potvrzuje, že ve Wu-Tang Clanu je Ghostface stále originálem, odlišujícím se od zbytku klanu svou textovou i rapovou univerzálností, autentičností přednesu a vyspělostí. Poprvé v České republice tak budou mít příznivci možnost vidět tohoto autora jedné nejcennějších sólových Wu-Tang desek "Supreme Clientele" (2000), jednoho z nejrespektovanějšch rapperů a "one of the most creative niggas in the game", jak sám sebe Ghostface označuje.
Vstupenky jsou k dostání za cenu 396,- Kč v předprodejních sítích TicketPro, TicketStream a v klubu Roxy. Cena na místě je 450,- Kč. Rezervace s 10% slevou lze provádět na www.roxy.cz .

GHOSTFACE (Wu-Tang Clan)
Jako jeden z původních členů klíčové rap crew 90. let - Wu-Tang Clan - si Ghostface Killah (nyní už jen Ghostface) vybudoval vliv ještě před vydáním svého debutu. Rapoval už na Wu-Tang prvotině "Enter The Wu-Tang" ('93) a hostoval i na sólových deskách kolegů z Wu-Tang Clan, ovšem mezi nejrespektovanější rappery ho katapultovalo až vynikající hostování na albu "Only Built 4 Cuban Linx" klanového kolegy Raekwona. Stejně dobře byly přijaty i příspěvky na soundtracky k filmům "Sunset Park" a "Don't Be A Menace", což s předchozími úspěchy výborně připravilo půdu pro debut "Ironman" ('96), produkovaným RZA. Velmi ceněná deska ihned zabodovala, startujíc na druhé příčce charts. 
Spolupráce s Wu-Tang klanem pak zaměstnávala Ghostface až do roku 1999, kdy začal singly avizovat drsnou druhotinu "Supreme Clientele" ('00), označovanou za jednu z nejlepších Wu-Tang sólových desek. Třetí album "Bulletproof Wallets" ('01) bylo ovšem na fanoušky příliš měkké, a tak si dal Ghostface s vlastní tvorbou na chvíli pauzu a fungoval pár let opět hlavně jako člen Wu-Tangu. Na jaře 2003 ale vyšla jeho kompilace "Shaolin's Finest", dokazující, jak se Ghostface odlišuje od zbytku klanu svou textovou i rapovou univerzálností, autentičností přednesu i dospělostí. Očekávání prvního vydání rapperova alba u labelu Def Jam pak podpořily oba singly, které mu předcházely: experimentálnější "Run" s hostujícím Jadakissem a přístupnější "Tush" s Missy Elliott. "Pretty Toney" album (duben '04) si nakonec sice drží určitou jemnost "Bulletproof Wallets", ovšem je uvolněnější, dravější a vyváženě obsahuje i "pure street" tracky. Velmi aktuální záležitostí je také Ghostfacovo hostování na hitovém singlu "On My Knees" anglických hip-hoperů The 411.
A co čekat dále od tohoto "one of the most creative niggas in the game", jak sám sebe označuje? Nechme se překvapit, zatím se prý cítí na počátku své cesty.