14.08.04
360° HIP HOP

Phi-Life Cypher vystoupí na třetím pokračování série 360° HIP HOP!

Pátek, 27. srpna, klub Abaton

Britská trojice z Lutonu - Si-Philli, Life a DJ Nappa - je českému publiku poměrně dobře známá. Díky své energické show se totiž zařadila mezi headlinery prvních dvou ročníků festivalu Hip-Hop Kemp. Nyní k nám přijíždějí znovu, aby tentokrát své beaty a rýmy předvedli pražskému publiku na zastřešeném festivalu 360° HIP HOP v klubu Abaton.

Jedna kapela ale festival pochopitelně netvoří, a proto této trojici budou sekundovat ještě tři domácí skupiny, ostřílení rappeři Supercrooo a Syndrom Snopp a nováčci Fiasco. Svými DJskými sety je podpoří bývalý člen PSH Richard, Kolack, Buick, Smog a Aphec.

Ve spodní části klubu bude stát druhé pódium, kde budou k vidění breakdance battly, které budou mít na starosti skvělí 02 Redstars a uvidíte zde českou elitu - NGS, Disco Satellite, Torzo Breakers a svou troškou do mlýna pochopitelně přispějí i 02 Redstars. Připravena je i speciální one-on-one show, která vždy zaručuje skvělou podívanou. Je asi zbytečné dodávat, že tuto breakdancovou exhibici doplní špička domácího DJingu. 

Hip-hopu ušetřen však nezůstane ani prostor před Abatonem. Organizátoři si sem přichystali graffitti zónu, v níž vám pod taktovkou MTN and Molotow cans své umění ukáže osm největších legend domácí scény. 

Chybět tu nebudou ani grilované speciality a zajímavé dekorace.

Skvělé Phi-Life Cypher uvidíte 27. srpna v klubu Abaton.

Vstupné bude činit přátelských 290 Kč a bude si ho možné zakoupit pouze na místě.