11.08.04
Tiësto na Olympiádě 

Hlavní postava zahajovacích ceremonií letošní olympiády v Athénách pan Dimitris Papaioannou včera oficiálně potvrdil, že jedním z umělců vystupujících v rámci slavnostního zahájení olympijských her tento  pátek 13.8. bude i DJ Tiësto, kterého v listopadu uvidíme také v pražské T-Mobile Aréně. Tiëstův set bude doprovázet průvod jednotlivých reprezentačních týmů. Holandský DJ tak opět dokazuje svou neotřesitelnou pozici na pomyslném trůnu současné taneční scény!

Tijs Verwest se narodil 17.1.1969. Od dvanácti let se pokouší o tvorbu elektronické hudby, od dvaceti let již profesionálně. Dnes je jedním z nejslavnějších a nejmilovanějších Djů na světě. Jeho raketový vzestup jako by snad nikdy neměl skončit. 
V roce 1999 získal residenci ve slavném Gatecrasheru, ve stejném roce se umisťuje v britské top 20. O rok později již vyráží na Japonské a Americké turné. Těžko vyjmenovávat všechna zásadní vystoupení, která od té doby absolvoval. Tiësto jako první DJ zahrál koncert na fotbalovém stadionu doprovázen symfonickým orchestrem a  nyní vystupuje na zahajovacím ceremoniálu olympijských her. Od roku 2002 vyhrává asi nejprestižnější anketu o DJe roku vyhlašovanou britským DJ Magem. Jeho popularita již dávno přesáhla doposud známé meze. Je nám velkou ctí, že můžeme tohoto holandského tranceového kouzelníka představit i publiku v české republice.    
www.tiesto.com

Cena vstupenek:
V srpnu - 330 kč
V září - 385 kč
Říjen + listopad - 435 kč.
www.ticketpro.cz