30.07.04
Creamfields 2004 - PUBLIC ENEMY Potvrzeni

Pátek 6.8.2004 
Letiště Roudnice nad Labem
www.creamfields.cz 

Pořadatelé open air festivalu Creamfields 2004 s radostí oznamují, že se mezi headlinery tohoto festiavlu zařadila jedna z nejvlivnějších a nejkontroverznějších rapových skupin všech dob, Public Enemy, kteří prakticky od základu přepsali pravidla hip-hopu, jejich nahrávky po dlouhá léta zásadním způsobem ovlivňují hip-hop komunitu na celém světě. Stále koncertují, spolupracují s dalšími umělci, hrají ve filmech, angažují se ve veřejném životě. Ze začátku byli vnímáni pouze jako rušivá manifestace části americké společnosti, ale brzy se dostali až na vrchol newyorské hip-hopové školy a postupně se stali idoly černé i bílé mládeže. Silný a dráždivý vokál vedoucího rappera Chucka D, Flavorův veselý support, nápaditá hudební produkce týmu the Bomb Squad, provokativní klipy a grafika alb, působivý jevištní projev a zejména jejich texty s nesmlouvavě radikálním obsahem - to je to, co Public Enemy vždy jasně odlišuje od ostatních interpretů. 

Na festival Creamfields přijedou Public Enemy do ČR po totálně vyprodaném a zároveň výborném koncertu minulý rok v klubu Roxy, kde opět dokázali, že jsou stále tím, za co je všichni fanoušci chtějí mít!

Creamfields line up info: Zatím potvrzení umělci:

Public Enemy, Banghra Knights, Goldfrapp, Junkie XL, Way Out West, Timo Maas, Tall Paul, Jeff Mills, Fergie, Paul Richards, Yousef, Michael Burian, Marco Bailey, Lexy&K Paul, Anima Sound System, Tata Bojs, Miss Yetti, Marco Nastic Lucca, Loutka&Tráva, Angelo Mike, 100°& Ema Brabcová, Skulině, Orbith, E-lite, Toky&Loktibrada, Marco Grabber, Laydee Jane, Alex Anderson, Kaisersoze, Spyro, Agent live!, Džejár, IM Cyber, Babe LN, Katcha, Stanzim, Nika 77, Fake Sam, a mnoho dalších. Další jména budou zveřejněna brzy!

Ceny vstupenek: 
od 31. května do 27. června - 565 Kč
od 28. června do 31. července - 665 Kč
od 1.srpna  do 6.srpna - 690 Kč
na místě 750 Kč

Kontakty:
www.creamfields.cz
www.ticketpro.cz