27.07.04
SÁZAVAFEST 2004
IV.ročník multikulturního festivalu 

Tři dny a tři scény!

Každým rokem nabízí SázavaFest svým návštěvníkům velmi pestrý hudební program. Důraz je kladen především na kvalitu. Festival představuje legendy, současné hvězdy ale i nové objevy a naděje.

Festival je otevřen téměř všem žánrům, každý návštěvník by si na festivalu měl najít své favority. Kromě živých kapel vystupují na tanečních scénách DJs, dále jsou přichystány různé performance a workshopy, divadelní představení a filmové projekce. Specialitou budou autorská čtení spisovatele rodáka Michala Viewegha a Jardy Rudiše vč. skupiny U Bahn - "Nebe pod Berlínem".

Idylla stage & Houser stage:

Pá - 6.8.: Dan Bárta & Illustratosphere, Mňága a Zďorp, Psí vojáci, Ivan Hlas, Wohnout, Vypsaná Fixa, Roe Deer, Precedens, Alice Springs,....

So - 7.8.: Tata Bojs, Loonaloop (Australia), , B.S.P. (Balage + Střihavka + Pavlíček), Southpaw, Priessnitz, Khoiba, Anna K, Gang ala basta, Peha (SK), , Blue Effect, Jiří Schmitzer, Martin Kratochvíl & Jazz Q, zpěv: Oskar Petr, Karel Plíhal, Remember (H), Yarda Helešic - Ex Support Lesbiens premiéra projektu bývalého mozku lesbiček !

Rádio 1 Stage:

Čt - 5.8. Kytarovky: 
Iné Kafe (SK), Znouzectnost, Chiki liki tu-a (SK), Gaia Mesiah, Lo Dost (USA), Jaksi Taksi, Suffer, Clou, No Side, Apple Juice, .....

Pá - 6.8. World Music: 
Gothart, Traband, Bengas, Terne Čhave, Moberg Ensamble, Eggnoise, Nierika ...

So - 7.8. Reggae & Ska & ..: 
Švihadlo, Nana Zorin, Sto Zvířat, Ti-Di Ta-De, Fast Food, Tam Tam Orchestra, Guločar ...

Bohatý doprovodný program (workshopy, tanec, bubnování, soutěže, vizuální efekty, adrenalin, sportovní exhibice...) Úvodní den 5.8. v rámci festivalového městečka.
 

Festival je opět tradičně úzce spjat s dobročinnými účely, tentokrát podporuje sdružení ŹIVOT DĚTEM, které pamatuje na všechny děti, které to z různých důvodů v životě nemají lehké...

Festivalové městečko se nachází na louce přilehlé k Ostrovu. S areálem je spojena stylovou lávkou. V minulosti byl areál využíván jako letní kino, dnes jde o přírodní park, plný vzrostlých stromů a zeleně. V nedalekém okolí Ostrova je veliký kemp, který kromě ubytování nabízí bohaté sportovní vyžití s možností koupání.

Vstupenky na Sázavafest si můžete zakoupit po celé ČR i na Slovensku v distribučních sítích společností TICKETPRO a TICKETSTREAM, cena třídenní vstupenky v předprodeji činí pouhých 450 Kč + poplatky. Na místě je možné zakoupit vstupenky i na jednotlivé dny.
Předprodej vstupenek probíhá i na prodejních místech vybraných center v železničních stanicích ČESKÝCH DRAH (Brno hl.n., Česká Třebová, České Budějovice, Hradec Králové, Jihlava, Jindřichův Hradec, Kladno, Kolín, Kralupy n.Vlt., Lysá n.L., Pardubice hl.n., Praha - Libeň a Příbram).
ČESKÉ DRÁHY jako oficiální dopravce festivalu SázavaFest nabízejí ve dnech 5. až 7. 8. 2004 návštěvníkům akce cca 50% slevu na zpáteční jízdné VLAK+ ze všech železničních stanic v síti ČD. 

Více o festivalu na www.sazavafest.cz