27.07.04
Hradhouse
Moravian Open Air Festival

20.08.2004
Hrad Boskovice u Brna
 

Biographie Brian Sanhaji (Frankfurt/Germany)
Brian Sanhaji alias Relic patří do nově zrozené generace talentovaných producentů. Patří k vlně post - techno umělců, kteří zachraňují přímost a tvrdost zvuku let 90tých. 
Jeho přímá a nekompromisní produkce nenechá žádnou otázku nezodpovězenou. Narodil se v roce 1978 a soji cestu k technu si našel přes Hiphop a Prodigy. 
Fascinován prací ve studiu a elektrizován rytmem začal prohlubovat svůj zájem o počítače a sampler ve věku 17ti let. O něco později již začal fušovat do tvorby svých vlastních loopu a mixovat vše s dalšími možnostmi, které byly k mání, aby se propracoval ke svému vlastnímu uvedení na scénu . Tyto velmi rytmické tracky v něm probudily cit pro vzestupný náboj jeho technozvuku. 
Ovlivněn frankfurtskou technoscénou potkává majitele undergroundového "Triebtäter". Našli společnou řeč, kterou pak realizoval na svém prvním e.p. "Technoschlitten" v roce 2000. Zaznamenalo velký úspěch a tak přišlo i opakované vydání. Motivován tímto úspěchem vydal "Electronic Noise e.p."  Bylo to stylové pokračování v rozvíjení jeho originálního zvuku. V roce 2001 založil label  "Enable Recordings", aby tak potvrdil vývoj svého inovativního zvuku. Tam pak Brian vydává svoji první desku pod jménem relic, ale kvůli problémum s holandským trance producentem stejného jména, se rozhodl produkovat jen pod svým jménem Brian Sanhaji.
Další jeho projekt, Citizen Art, je Brianovo spojení s Cess. Vydali například single "Fused impressions", taktéž na Enable recordings. 
Brian Sanhaji není jenom talentovaný producent. Vystupuje také jako excelentní Live - act, který opravdu ví jak komunikovat s lidmi, kteří si "tam pod ním" vše užívají. Od roku 2001 začal objíždět s velkým úspěchem kluby, kdy jeho poznávacím znamením je inovativní, originální techno zvuk!

Discografie
Triebtäter 03 / Relic - Technoschlitten e.p. 
Triebtäter 05 / Relic - Electronic noise e.p.

Punkt music / Brian Sanhaji - In your eyes (mit Dirk Diggler remix)

Enable 01 / Relic - No silence e.p.
Enable 02 / Relic - The passion
Enable 03 / Brian Sanhaji - Rapidly addaption
Enable 04 / Citizen Art - Fused impressions (Brian Sanhaji und Cess)
Enable 05 / Relic - Fornication e.p.
Enable 06 / Brian Sanhaji & Dalibor Rogic - The first e.p.
Enable 07 / Brian Sanhaji - Nightlife e.p.
Enable 08 / Brian Sanhaji - Styles
Enable 09 / Brian Sanhaji - Exchange e.p.

Remixe:
Things to come /The Horrorist - The virus (Citizen Art remix)
A45 / Glorya Gaynor - I am what i am (Citizen Art remix)

House:
Eastwest / Flavour feat. George Mc Graye - Rock you babe

For more information  www.enable-recordings.de !!!