Next Level ve spolupráci 
s časopisem XMAG uvádí:
12.07.04
Cosmic Trip

16. - 17.07.2004 
Autokemp Pudlák Teplice 

Předpokládaný finální line-up.

BRITISH MURDER BOYS (Tresor, Counterbalance/UK)
Techno.cz Stage/Pátek 16.07.04
Dvojici birminghamských techno velikánů Regis&Surgeon není třeba dlouze představovat. Majitelé legendárních labelů Downwards, Dynamic Tension a Counterbalance jsou známí a velmi uznávaní experimentátoři, jejichž společná živá vystoupení patří k tomu nejlepšímu, co současné techno může nabídnout. V Čechách se oba představili už několikrát a vzhledem k jejich invenci a velké popularitě, bude jejich show bezpochyby vrcholem festivalu.

MATRIX (Virus, Metro/UK)
Semtex Culture Stage/Sobota 17.07.04
Svojí producentskou dráhu začal Matrix v polovině devadesátých let, kdy mu vyšlo několik skladeb na značce New Identity Recordings. V roce 1997 založil vlastní Metro Recording a zanedlouho poté vydal své debutové album Sleepwalk, kterým definitivně potvrdil svůj výjimečný talent. Jeho remixy skladeb Medicine (Ed Rush+Optical) nebo Phone Call (Klute) se dnes řadí mezi klasiku ve svém žánru. Pod pseudonymem Goldtrix zabodoval loni dokonce i v oficiální briské hitparádě se skladbou Trippin (It´s Love).

JAMES BASELY
Durex Love Zone/Pátek 16.07.04
DJský život se začal pro Jamese v Londýně v místním klubu mladých. Tamní se rozhodli pro koupi značně "jetého" přenosného mixážního DJ pultu a tam začal 15ti letý milovník s "Wheels of Steel".
Zrození Acid House a Londýnské M25 party v roce 1989 inspirovalo Jamese ke koupi nového Technics gramofonu. Snažil se přemluvit kamaráda aby si také jeden pořídil. S touto inovací se objevila nová práce v nahrávacím studiu a zájem na produkci vlastních skladeb a muziky. V nadcházejících letech si začal vydávat "white labels", na kterých spolupracoval s přáteli a následně mu vyšla deska Breakbeat u Moving Shadow records. Jako DJ James hrál Deep House a byl velmi inspirován klasikou, jakou jsou Fingers Inc, Marshall Jefferson, atd.
DJské povinnosti pokračovali i v roce 1993 s organizací a založením The Hat Club a se založením nočního klubu, který funguje dodnes. Během dalších deseti let se Jamesův DJský styl prohloubil. Projevil se jako změnám nakloněný a se silnou důvěrou ve hraní pro lidi a v mixování rozdílných druhů raději, než křečovitého se držení jednoho stylu. V současnosti je jeho styl charakteristický širokým záběrem až po hranice Nu-Jazz, Deep House, Breaks a Brokenbeats. Ale nebuďte překvapeni když od něj uslyšíte 80tá léta nebo třeba funky disko.
Jak sám říká : "Držte to v reálu a hrajte tak, aby se lidi nepřestali hejbat".

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK: 
TICKETPRO - TICKETSTREAM - TICKETPORTAL 

1 DEN 349 CZK + poplatek předprodejce
2 DNY 549 CZK + poplatek předprodejce
2 DNY UBYTOVÁNÍ V NESCAFÉ CAMP HOTEL 100 CZK (snídaně v ceně)
+ poplatek předprodejce (pouze TICKETPRO)

PŘEDPRODEJ ON-LINE:  www.shop.techno.cz

VSTUPNÉ NA MÍSTĚ: 
1 DEN 499 CZK
2 DNY 749 CZK

INFO: www.cosmictrip.cz
Ubytováni/Accomodation:
Autokemp Pudlák: +420 417 539 144 / +420 602 427 479
Nescafé Camp Hotel - Ticketpro Infoline +420 296 329 999