28.06.04
GO ROXY LÁZNĚ I.
2. až 10. července 2004 - Lázně I, Karlovy Vary

Agentury D Smack U a Planet Sound ve spolupráci s klubem Roxy budou letos již třetím rokem přítomni na Mezinárodním Filmovém Festivalu v Karlových Varech, který se koná ve dnech 2. až 10. července. Stejně jako v minulých letech budou zajišťovat oficiální hudební doprovodní program festivalu v prostorách budovy Lázně 1. Akce proběhne ve spolupráci s generálním partnerem Lázní I., společností Eurotel Praha. 
Vedle vystoupení předních domácích i zahraničních kapel a djů se bude konat v nádherném prostředí této budovy i výstava fotografii Ondřeje Pýchy s názvem "Lidi". Navíc bude návštěvníkům v rámci komplexu zpřístupněna kavárna v prvním patře, kde se budou podávat teplá jídla až do ranních hodin.

"Jsme velmi rádi, že se projekt Go Roxy Lázně I stává za podpory generálního partnera a nejlepšího klubu v České Republice již tradicí. Pro návštěvníky jsme letos opět v překrásné budově Lázně 1 nachystali vystoupení zahraničních hvězd a absolutní špičky české klubové scény v podobě kapel i djů." říká Tolga Alačam, tiskový mluvčí pořadatele. 

Klub nabídne skutečně pestrý program. Hned v úvodní den, v pátek 2. 7., se zde bude konat klubová party IN DA BUSH, na které se představí jedna z vycházejících hvězd britské drumandbassové scény, DJ CLIPZ. Za gramofony ho doprovodí domácí elitní djs IMCYBER, GHONZALES, KATCHA, AKIRA a MC Adrenalin.

V průběhu sobotního a nedělního večera bude klub uzavřen pro veřejnost, ale v pondělí 5. července čeká na návštěvníky klubu vskutku exkluzivní program. Vystoupí zde živá world beatová kapela BAJOFONDO TANGO CLUB, jejíž členové pochází z Mexika, Uruguaye a Argentiny a kteří mají na svědomí soundtracky ke kultovním filmům "Amores Peros" či "21 gramů". Skupina velmi inovativním způsobem kloubí svět tradičních tango melodií s moderní elektronikou. Po konci koncertu bude do ranních hodin pokračovat party s projektem Pro Sound Systém, který tvoří djové LIQUID A, GENERAL KRYSHPEEN a MC DR KARY.

Úterní noc nabídne koncert oblíbené pražské skupiny TATA BOJS, která v těchto dnech vydává nové album s prozaickým názvem "Nanoalbum". "Tatáči" již dávno přerostli do kategorie velké halové kapely a dovolili si natočit koncepční album, což dokazuje jejich velmi silné postavení na domácí scéně. Po koncertu převezmou otěže hudby do svých rukou djové, hrající progressive house a trance. Vzácným hostem bude britský dj SHANE LONDON, který se českému publiku představil například již na festivalu GO PLANET ROXY 2003 v Táboře. Sekundovat mu bude v Čechách zdomácnělý Američan dj JOEL EINHORN, který je rezidentem nejoblíbenější klubové noci v naší zemi,  noci ZEN v klubu Roxy.

Ve středu 7.července vystoupí v klubu GO ROXY LÁZNĚ I špičková domácí skupina KRYŠTOF v čele s populárním hercem/zpěvákem Richardem Krajčem. Skupina si odskočí ze studia, kde v těchto dnech dokončuje pod producentským dohledem Jana P. Muchowa svou novou desku a na koncertě určitě zazní i ochutnávky nového materiálu. Kapely navíc absolvovala úspěšné turné v Polsku. V návaznosti na koncert vystoupí SIGNIFICANT BROTHER SOUNDSYSTEM, který tvoří někteří členové skupiny SIGNIFICANT OTHER a na podiu je podpoří svým vokálem šarmantní zpěvačka skupiny Ohm Square, CHARLIE ONE.

Čtvrtek 8. července bude patřit v současnosti nejrozjetější domácí funky kapele. MONKEY BUSINESS na živo předvedou, proč byli na letošních Cenách Akademie Populární Hudby nominováni na celkem  5 "Andělů" a odnesli si domu cenu za album roku v kategorii pop. Sestava kolem Romana Holého, zpěváka Matěje Ruperta a zpěvačky Tonya Graves předá po konci koncertu podium zkušeným djům z agentury Roxy Booking. House party po zbytek noci budou řídit djové AIRTO, LUCAS a RAI.

Předposlední den festivalu, pátek 9. července, ovládnou podium klubu GO ROXY LÁZNĚ I hned dvě domácí skupiny. Předskokanem pro své služebně starší kolegy budou 100C, skupina pocházející z Mariánských Lázní, která vyhrála minulý ročník soutěže Coca-Cola Popstar. Headlinerem večera bude pražská formace SKYLINE, která po vydání svého nového alba „Urbanica“ srší na koncertech neuvěřitelnou energii. Na koncerty naváže breakbeatová party, na které zahraje dvorní dj skupiny Skyline, DJ HOWSKA DC, dále dj SAKU a také resident klubové noci Breaksome v Roxy, DJ KAPLICK za doprovodu famozní a éterické MC LINDEE.

Sobotní noc na konci karlovarského festivalu bývá již tradičně důvodem pro divoké oslavy. Prostor GO ROXY LÁZNĚ I nabídne v tento den druhou čistě taneční klubovou party. Z pražské Roxy dovezou svou noc MIXER djové TRÁVA a LOUTKA, kteří patří po dlouhá léta mezi nejpopulárnější domácí dje a umí vždy publikum pobavit a roztančit v rytmech house music.

Vstupné na jednotlivé večery stojí mezi 150,- a 200,- Kč a lístky si lze zajistit na pokladně klubu GO ROXY LÁZNĚ I, který je situovaný naproti Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.