28.06.04
Festivalový XMAG právě na stáncích

Velká festivalová loterie
Do časopisů jsme rozhodili vstupenky na letní festivaly za půl milionu. Když budeš mít jenom trochu štěstí, podíváš se na svou oblíbenou akci zadarmiko! Každý osmý časopis skrývá volný vstup.

Downtempo nebo Drum'n'bass?
Vyslyšeli jsme dlouhodobá volání po zlámaných mixech. Ten rychlejší obstaral Juanita Juarez, ten pomalejší nikdo jiný než rekordman Blue. Takže dvě luxusní CD jako příloha zdarma!

Festivaly 2004
V Čechách se snad koná jeden festival na hlavu a rok. Mad Drum Beat Area, Veveří, Cosmic Trip, Semtex Culture, Reggae Etnic Session, Svojšice, Mystic Sk8 Cup, Mácháč, Hradhouse, Summer Of Love, Creamfields.... a to zdaleka nejsou všechny. Chcete-li se zorientovat nalistujte našeho průvodce po festivalové sezóně.

S Marlinem v posteli
A opět festivaly. Sbírali jsme extrémní letní historky z mejdanů. Ty skutečně nejostřejší vás pobaví na stránkách časopisu.

Fotím tedy jsem
Je každý vlastník digitálu na party reportér? Kdo a proč nás na party fotí? A kdo hledá pondělí co pondělí na internetu vlastní momentky? Dozvíte se v naší analýze. 

A jako obvykle...
Tuny super muziky
Haverlík a Tkáč bodují ve světě. Falešní KLF na festivalech. Co kalí Mike Skinner? Je Calibre Ir nebo Brit? Noc s Dave Angelem. Zabookujte Paula Jacksona. Co říká Space Junkie o českém showbusinessu? Jak to vypadá s Roxy? Westbam, Default, Supercroo, ...

+ úplně nová grafika a  nový podrobný partylist!

PŘEDPLATNÉ
Předplaťte si časopis XMAG  a ušetřete 1500!
Za 20 XMAGů s CD bys zaplatil/a 2.400,- Kč. Předplať si a máš to jen za 699,- Kč

20CD + 10 XMAGů ´jen 699,- Kč !!
Prvních 50 předplatitelů získá zdarma vstupenku na festival Summer of Love nebo Creamfields (dle výběru). Druhých 50 získá MTV FM rádio. 

Máš-li zájem piš na predplatne@xmag.cz

www.xmag.cz