18.06.04
HIP HOP V ABATONU
SuperCrooo a P13 - křest alb v Abatonu 18/6/2004 !!!!

Abaton se 18. června v pátek /akce "Mcs & Djs/stane arénou pro křest dvou nových alb, které vyšly v uplynulých dnech na labelu MadDrum. Tou první deskou bude již několikrát zmiňovaná "Provokace" od P13 a tou druhou bude ultrakontroverzněhektickoelektrický "Toxic Funk" od pražskejch SuperCrooo. Obě  party pokřtí svoje el Pasa a odehrají koncert právě s novým repertoárem.  Hosty party budou papa Ori a Indy, kteří na podiu odehrajou pár nových a společných věcí i s La4.  Technics 1210 budou obsluhovat djs  Wich, Trafik a  Orion ...mejdan poběží do rána a po koncertech bude koncipován jako víc taneční. Novinkou by měl být lepší zvuk, na kterém pracuje profesionální firma, a menší úpravy prostoru k zútulnění prostředí pro peeps, co přijdou podpořit pražskou produkci. Kdo by si chtěl odnést dárek z akce může za speciální ceny nakoupit v BoomBap shopu který bude mít na akci svůj stánek. K vidění bude také trial, sk8 a footbag. Počítej se vstupem do 150ti korun, pro holky s množstevní slevou...... Čekaj Vás soutěže o Cdčka, guestlist  na akci a další. Čekuj weby, rádia a časáky v příštích dnech....
 

SuperCrooo - "Toxic Funk" LP /Mad Drum 2004/
Už dnes hodně diskutovaná, a hlavně kontroverzní rap parta SuperCrooo v těchto dnech vydala svoje debut album "Toxic Funk". Celá deska je plná  futurologických vizí, surrealismu a hlavně ironie a nadsázky. Její sound se nese v duchu syntetiky a je ovlivněn dnes již stále populárnějším elektrem. Lyrika obou mcs  /Hack a Phat/ je nekompromisní, tvrdá a inovativní.  "Toxic Funk" je progresivní, místy minimalistická, elektronická a vulgární novinka, která v současné době hýbe scénou a boří hranice.

P - 13 - "Provokace" LP /Mad Drum 2004/
Album pražsko - ruské kapely P13 vyšlo již před nedávnem v Rusku, kde bylo dle hiphopových serverů právem označeno jako debut roku. Samotní P13 patří k tomu lepšímu, co lze najít na scéně v jejich domovině, stejně tak u nás. Mad Drum records zajistili release alba v Čechách, kde mají P13, /kteří zde žijí/ celkem velkou posluchačskou základnu.
Jako host se kapela objevila také  na legendárním hiphopovém sampleru East Side Unia Vol 3 a také  na Orionově albu, kde mu produkovali jednu skladbu.

Info: info@maddrum.cz