Frisco uvádí:
16.06.04
MINISTRY OF SOUND TOUR

Pá/Fri 25.6.2004      Radost FX
DJs: Paulette (UK), Lucca, Reeha, Michaela Salačová, E-Lite

V pátek 25.6. zavítá do pražské Radosti FX kočovná zábava slavného londýnského klubu Ministry Of Sound. Jako headliner akce vystoupí residentka tohoto klubu DJ Paulette. Níže si můžete přečíst její profil.

Paulette patří mezi nejuniverzálnější residenty slavného londýnského Ministry Of Sound a vlastně britské DJe vůbec. Za 13 let, které věnovala Djingu jsme se o tom mohli přesvědčit. Postavte ji vedle Gilese Petersona a zláme vás jazzy beaty, hip hopem a breakbeatem. Postavte ji vedle Stuarta Pattersona a bude hrát tak deep, že se ocitnete po kolena v podlaze. Zabookujte ji spolu s CJ Mackintoshem nebo Joey Negrem a dostanete nejnašláplejší vokální housík. Pusťte jí na stage s X-Press 2 a Chicken Lips a rozvlní vaše boky groovy electrem. Nebo jí dejte prime time před patnáctitisícovým davem, a utancuje vaše i svoje nohy aby zakončila svůj set skokem z pódia. 
Tohle všechno prostě znamená že tahle hudební nadšenkyně, prostě miluje hudbu bez hranic. Jedno jakou. Musí vás ale nakopnout, trefit do srdce, nebo pohladit vaší duši. 
Poslední tři roky se kromě Djingu Paulette koncentruje i na práci v rádiu. Od roku 2000 se ze skromných začátků na Ministry Of Sound radiu stala její pondělní show "Hard And Soul" jedním ze základních kamenů programu. Kromě toho také pochopitelně pilně tvoří vlastní hudbu a úspěšné jsou i její remixy. 
Aby toho nebylo málo, má za sebou Paulette i solidní kariéru v médiích, nějakou dobu jste ji mohli vídat na MTV a Channel 4, pracovala jako PR pro Talking Loud Roniho Size a další významné labely jako Manifesto, Defected nebo Azuli a je členkou jakéhosi britského ekvivalentu naší Akademie populární hudby.

www.radostfx.cz

SOUTĚŽ O VOLNÉ VSTUPENKY NAJDETE NA SERVERECH WWW.XMAG.CZ , WWW.RAVE.CZ A WWW.TECHNO.CZ