Roxy promotion uvádí:
14.06.04
Z E N

Resident DJs:    Rai (roxy booking)
                             Joel Einhorn (roxy booking),

Guest DJ:           Bo.Dan (bukanyr.cz)

Chill Out:             Lillou (roxy booking)
                             Airto (roxy booking)

special UV decorations, MIMO.TV videoanimation, lights & laser by Wildmusic

So 19.06.2004, 22:00 hod, Roxy

Vstupné do 23:00 pouze 100,- kč, poté 150,-

Červnový ZEN přichází, aby připomněl, že i s domácími DJs se dá zažít hudebně okouzlující a zábavná párty, na což se v současné "hvězdné" době bohužel často zapomíná. Dnes již legendární klubovka, která už několik let sedí na pomyslném trůnu českých parties a svou atmosférou přitahuje do Roxy vždy velký počet návštěvníků, samozřejmě vedle zajímavého, tentokrát tuzemského, hosta nabídne oba naše milé rezidenty - DJe RAIe a JOELa EINHORNa.

V ČR žijící američan JOEL EINHORN je se Zenem, jako jeden z jeho zakladatelů, spjat od samého počátku a stejně jako celá párty i on se od původního tranceu posunul o krok dál. V současnosti tak publikum baví svými technicky vytříbenými progressive sety, v nichž působivé plochy a rovné tepající beaty často okoření energií sršícími break vložkami. Nikdy ale samoúčelně, set je totiž "cestou".

RAI je jedním z největších domácích talentů, u kterého se snoubí vynikající DJský cit s producentským nadáním. Připomeňme alespoň jeho vítězství v českém kole soutěže o nejlepší remix singlu Paula Oakenfolda, v klubech skvěle přijímané autorské tracky, nebo jím aktuálně sestavenou kompilaci Deep Infusion. DJsky se Rai od deep houseových začátků dostal až k barevnému progressive houseu. Jeho sety se nesou ve znamení velmi silné emotivní atmosféry, ovšem i přes svou dějovost jsou jednoznačně taneční (a technicky čistě namíchanou) záležitostí.

Za domácího hosta byl vybrán velmi talentovaný DJ BO.DAN, jehož progressive sety výrazné velmi intenzivní energií, temnými valivými basy, tranceovými prvky a kosmickými vokály dokáží vytvořit strhující atmosféru. Obzvláště, když to vše okoření trochou tribalu a breaků, jak už ostatně dokázal nejen po klubech (kromě ČR navštívil i SK a PL), ale i na festivalech Open Air Field a Go Planet Roxy. Společně s DJem Raiem má také rezidentní noc Vlny.

Klidnější alternativu hlavní stage opět nabídne nezbytný chillout, v němž svými deep house  sety bude atmosféru tvořit domácí houseová klasika DJ AIRTO, společně s křehkou DJane LILLOU. O vizuální stránku naší nejbarevnější klubovky se postarají speciální UV dekorace, světla a laser divočáků z Wild Music, plus videoanimation by MIMO.TV. Těšíme se tedy na vás v sobotu 19.6. na ryze českém ZENU. A nezapomeňte, první hodinu jen za 100,-.