08.06.04
FREE-D-BAR ZAHAJUJE PÁTOU SEZÓNU

CARIBIC 25km od Prahy!!

Blíží se letní sezóna. S příchodem teplejšího počasí nastává čas co s volným časem o víkendech, ale také v době prázdnin. Není nutné jezdit do daleké ciziny za velké peníze. Spoustu možností pro relaxaci, zábavu a jiné letní aktivity najdeme také u nás doma.

Jedna z takových možností se nachází půlhodinky od Prahy. Zatopená pískovna Mlékojedy na Mělnicku je právě jedním z těch prostranstvíke kvalitnímu letnímu vyžití. Free-D-Bar, plážový bar, který v Mlékojedech začal fungovat v létě roku 2000 otevře v letošní sezóně své "brány" první červnový vikend v pátek 11.6.

Free-D-Bar, kterému se před dvěma lety nevyhla ničivá povodeň, navštívilo za čtyři roky takřka 100.000 spokojených návštěvníků, kteří zde našli možnost ke koupání, ale také kvalitní doprovodný program, včetně baru a teplé kuchyně. Pro letošní rok připravili provozovatelé Free-D-Baru pro své návštěvníky řadu novinek, především programového charakteru a zbrusu nového baru . Kromě již tradičních hudebních produkcí doplní program rovněž nabídka kvalitních filmových produkcí. Dramaturgicky bude letošní sezóna koncipována s důrazem na jasně danou programovou skladbu.

Pondělí: CHILLI OUT SPECIAL - pravidelně bude hrát DJ Stanzim z Radia 1 a jeho hosté

Úterý: FUSION EXPERIMENT DJ' S - místní DJs s živým hud. doprovodem.

Vystoupení Fusion teamu budou založena na spojení různých stylů elektronické a akustické muziky v jeden celek. Celkový tvar, který Fusion team produkuje je těžko specifikovatelný. Jedná se o kvalitní hudební zážitek na hranici world music a taneční hudby od down tempa až po D&B a techno. Produkce Fusion teamu bude pravidelně doprovázena perkusními nástroji a gramofony.

Agentura Fusion byla založena počátkem roku 2001. Její hlavní činností je vyhledávání a podpora djských a producentských talentů, s nimiž následně spolupracuje ve studiu na vlastních projektech .

Středa: BIKINI JAZZ - funky, latino, jazz a deep house. To vše v podání CRAIGA HAMPSONA - V Anglii, odkud pochází by se dal bez nadsázsky nazvat jedním z otců house music. V Leicesteru začal s produkcí před patnácti lety, tedy v době, kdy se house music pomalinku etablovala jako nový DJ styl. Na začátku devadesátých let hrál pro Eviction Sound System a v roce 1995 se podílel na organizaci pravidelných akcí v klubu Underground v Lutonu, v severním Londýně.

Od roku 1996 je v České republice. Zde hraje pravidelně na různých místech České republiky a byl rezidentem klubů v Olomouci a Brně. V Praze, kam se přestěhoval v roce 1998, se stal rezidentem klubu Radost FX (Mode II Fiction) a v klubu Palác Akropolis.

Za svou DJ kariéru hrál na různých akcích po boků takových mistrů jako jsou: Ian Pooley (D), Inland Knights (UK), Tom Parris (UK/F), SoulDoubt (UK), Dr Motte (D), Johan Bacto (S), Paul Edge (UK), DJ Paco (F), Jeff K (F), DJ Christopher (CH), Plague 83 (CH), Pacho B (BG), Brent (NL), Loutka (CZ), Thomsvast (USA), Bidlo (CZ)

Craig Hampson působil jako DJ v řadě televizních a radiových show. Byl "hvězdou" MTV Dancefloor Charts, měl své pořady v Litvě, Bulharsku, ale také v České republice. Tady se podílel na Clubmixu Radio Bonton.

Čtvrtek: FILMOTÉKA - promítání filmů, které bude vybírat Saša Michalides z Rádia 1
Například: Jedna ruka netleská, Telefoní budka, Silný kafe, Mexická jízda...

Pátek: BEATS ON THE BEACH - hlavní hvězdou DJ Liquid A a jeho hosté - latino, funky, break beat, ethno, raggae. Liquid A je legendou mezi českými Djs,

Sobota: VAMOS A LA PLAYA - o produkci latino, brasil house, jazz, ethno se bude pravidelně starat DJ Mucho z uskupení Maradona Jazz a jeho hosté. (MUCHO- Petr Hošek člen skupiny Plexis)

Neděle: SUNDAY’S BEACH FIELD - sportovní odpoledne (hlavně turnaje v beach "volejbale" a jiné sportovní , ale i nesportovní soutěže o milé ceny) a po dobrém sportu dobrá zábava, při dobré muzice a dobrém pití (muzika for fun - hlavně soundtracky) a DJs, kteří už vědí jak vám to pěkně namíchat.

Mlekojedskou pískovnu neprovází jen pohoda, ale také starosti běžné charakteru. Provozovatelé se snaží, aby se však tyto ojedinělé problémy se nikterak nedotkli návštěvníků. Neustále se opakující strastí Free-D-Baru jsou nekonečné diskuze o kvalitě vody v souvislosti s nedalekou chemičkou Spolana. Navštěvníci Free-D-Baru se nemusí obávat se v pískovně, která je součástí Free-D-Baru vykoupat. Voda je hygienicky testována a není zdraví škodlivá.

Spolu s mediálními partnery Radiem 1, Fajn Radiem, Expres Radie, televizí Óčko a týdeníkem Houser se na Vás těšíme od 4.června na návštěvu ve Free-D-Baru, který pro letošní rok oblékl zbrusu nový kabát.