Roxy promotion uvádí:
03.06.04
IN THE YEAR OF MONKEY
12. NAROZENINY ROXY

main stage: 

Live: SKYLINE
Special Guest DJ: MR. C (the end, uk)
DJs: TRÁVA, RAI, LUCAS

second stage:
DJs: Kaplick, Stanzim, IM Cyber, Ghonzales

special performance by Camya
lights by Wild Music, videoprojection by Phase
prvních 100 návštěvníků Red Bull zdarma!!!

Ne 13.06.2004, 19:30 hod, Roxy

Rok se s rokem sešel a je tu čas na další vypečenou oslavu narozenin klubu Roxy. Už 12 let čeří Roxy tuzemské kulturní vody, což na mejdánku v neděli 13.6. odpovídajícím způsobem zapijeme, zatančíme, zasmějeme,... jednoduše pořádně oslavíme. Oslava letos proběhne ve stylu čínského zvěrokruhu a mezi hlavní gratulanty včele bude patřit legendární anglický DJ, producent, vydavatel a performer MR. C a energická, a v klubu více než domácí, kapela SKYLINE!

V rovném houseově-tech houseově-progressivním duchu se ponese nabídka hlavní stage, kde hlavním gratulantem bude již zmíněný MR. C z Anglie - jeden ze zakladatelů tech-houseu, spolumajitel slavného londýnského klubu The End, tvář legendárních Shamen, respektovaný producent a samozřejmě vynikající DJ, nabízející vždy tak trochu hudbu budoucnosti. Hájení domácích barev dostala na starosti populární pražská kapela Skyline a Roxy posledních 12 měsíců Roxy velmi vlastní DJské obsazení. Tech-houseový živel Tráva, progressivně dějový i taneční Rai a tech-houser s pozitivním funky feelingem Lucas jsou těmi, kteří jsou u nás pravidelně ke slyšení a kteří velmi přesně reprezentují vysokou kvalitu domácího DJingu.
Second stage se ponese pro změnu v breakbeat-drum'n'bassovém duchu a i zde budou ke slyšení s Roxy spjatí DJs, tentokrát samozřejmě ona zlomenější odnož. O 106 tu tedy budou gratulovat breakbeatový Kaplick a eklektický Stanzim, plus dvojka junglistů - sličná IM Cyber a Ghonzales. 

Velký důraz, jak už se stalo zvykem, bude kladen na vizuální stránku celé párty - letos pojatou podle čínského zvěrokruhu. Těšit se tak můžete nejen na "obligátní" tématickou projekci by Phase, rozsáhlý světelný park by Wild Music a dekorace, ale i na speciální performance by Camya a několik dalších překvapení, která zatím neprozradíme. Samozřejmostí bude i čerstvé ovoce a malé pohoštění pro návštěvníky. Dveře se otevírají už v 19:30 a aby neplatilo "kdo dřív přijde, je dřív unavený", dostane prvních 100 návštěvníků plechovku Red Bullu zdarma. Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese tickets@roxy.cz.

Těšíme se na vás Tedy už v 
neděli 13.6. na 12. "opičích" narozeninách Roxy - IN THE YEAR OF MONKEY!