Pro Futurum a Cross presents:
30.05.04
FROM GARDEN TO UNDERGOUND

...aneb 3. narozeniny občanského sdružení Pro Futurum

4.6.2004, start 17:00
Cross Club
www.crossclub.cz
Plynární 23, P7, Metro C - Nádr. Holešovice

Garden Stage
One Heart Man

Drumandbass stage
Philip TBC  philiptbc.com
Raveboy Gardenzitty SS
Touchwood producentský set / final scratch
Igraczech  producentský set / final scratch

Psytrance Stage
Cymoon Sonic Distortion
TV  Sonic Distortion
Slater  Tribal Vision

Specialitky : Space Bar, fantasy dekorace, kostýmy a další vychytávky 

Vstup: 80,-

Té noci se všichni sešli v kouzelníkově chatrči. Starý muž s dlouhým stříbřitým plnovousem pokuřoval dýmku a ve vzduchu se spolu s nasládlým kouřem vznášel oblak tajemna. Tančící plameny v krbu rozehrávali na jejich tvářích divokou hru světel a stínů. 

Potichu seděli a čekali až kouzelník promluví. Ve tváři starého mága se zračilo napětí jaké u něj nikdy dříve neviděli. Dlouho váhal jako by hledal vhodná slova a pak pronesl: "Mám pro vás ükol. Tentokrát to ale nebude nic snadného. Budete potřebovat všechen svůj um a odvahu abyste obstáli." Mág se na chvíli odmlčel aby si několikrát potáhl z dýmky a nechal atmosféru v chatrči ješte více zhoustnout.

"Tak tedy." Pokračoval. "V pevnosti Cross se bude v pátek 4.6. konat zvláštní sešlost. Jedná se o rituální oslavu třetích narozenin temného spolku zvaného Pro Futurum." Všichni ze skupiny sedící okolo krbu si znechuceně odplivli. "Bohové ať nás ochraňují před těmi stvůrami!" Řekl jeden z nich. 

Kouzelník pokračoval. "Všechno začne přesně v 5 hodin odpoledne na zahrádce před vstupem do pevnosti. Zde se bude strašlivý One Heart Man svolávat vyznavače temných praktik DrumAndBass a Psytrance a připravovat je na vstup do podzemí konejšivým reggae. Zde se v přestrojení musíte smísit s davem a vyčkat až se otevřou brány pevnosti a budete vpuštěni do temných katakomb. U vstupu potkáte smrdutého skřeta, který hlídá, aby se dovnitř dostali jen vyznavači temné víry. Ze všeho nejvíc jej ale zajímají peníze a 80 zlaťáku od každého z vás bohatě postačí k jeho umlčení."

"Dole ve sklepeních pevnosti budou rituální oslavy rozděleny na dvě části. Větší komora bude ve znamení lámavé sekty DrumAndBass. Zde se bude u temného oltáře střídat několik jejich předních kněží. Nejstrašnější z nich je obrovský dreadatý nekromancer Philip TBC zvaný též Napichovač a druhým přisluhovačem temné síly je Raveboy nastrouhávač. Dále budou tuto strašlivou ceremonii vést i Touchwood Hrůza a Igrachzech Děs, kteří za pomoci magické síly Final Scratch předvedou nové hrozivé praktiky ze svých domácích obětišť."

"Druhá komora bude patřit tajemným iluzionistům sekty Psytrance. Ti se vás budou snažit za pomoci mámivých zvuků a tajemných obrazců svést na svou temnou stranu, ze které již není návratu. Zmámení jejich kouzly se projevuje podivným poskakováním v rytmu šamanských bubnů a nepřítomným pohledem. Pro takovéto jedince již neexistuje vykoupení. U oltáře uvidíte temné šamany ze Sonic Distortion. Cymoon zvaný zloděj myslí a TV, ničitel snů. Připojí se k nim i jejich přisluhovač Slater noční můra z Tribal Vision."

"Tuto noc nebude lehké přežít !!" 

info
www.crossclub.cz
www.profuturum.com
petr@profuturum.com