25.05.04
LayDee Jane @ DUPLEX
LayDee Jane @ DUPLEX

11.6. 2004 start 22:00

DJs:  LayDee Jane (CH)
          Petr Holman
          Music Madness  

V pátek 11. června se klub DUPLEX otřásat v rytmech trance music, jelikož do Prahy opět po delší odmlce dorazí čím dál více populární čecho-švýcarka LayDee Jane! Jako na většině akcích v ČR jí nedoprovodí nikdo jiný, než známý propagátor trance music v našich luzích a hájích - DJ Petr Holman a za DUPLEX zastoupí tradiční rezidentní dvojice DJs Madman a Raju.

Těšit se můžete na exkluzivní dekorace, skvělé drinky, luxusní gogo dancers a hlavně na jedinečný východ slunce za zvuků trance, který můžete zažít pouze v jednom pražském klubu - a tím je samozřejmě DUPLEX!:) 

Vstupné činí pro členy klubu s smskou 150,- do 24:00. Ostatní 200,-. Jak se stát zdarma a snadno členem klubu zjistíte na www.duplexduplex.cz/klub .

Biografie LayDee Jane

1999: Začala se učit mixovat z desek a brzy na to už hrála na prvních menších akcích převážně ve Švýcarsku.
 
2001: Dostala poprvé šanci hrát na Mallorce v klubu Riu Palace a v jednom z největších klubů Evropy - v BCM (kapacita je asi 6000 lidi), kde od té doby hraje pravidelně každé  léto. V září podepsala smlouvu s Agenturou Atlantis Management GmbH (CH), která od té doby zajišťuje většinu jejího bookingu.
 
2002: Stává se rezidentkou prestižních švýcarských klubů MAD (Lausanne-CH) a Nachtwerk (Thun - CH) a začíná se pravidelně objevovat na akcích Citadela v České republice. V říjnu uzavírá dohodu o spolupráci s další švýcarskou agenturou - United Management.

2003: Několikrát hraje na sérii parties "Infinity" v Amnesii (Lausanne -CH), kde často hostují holandští djs jako Pavo, Lange, Shane 54, Lady Dana. V červenci se vydává na 20ti denní španělské turné (Mallorca, Lloret de Mar). Poprvé se představuje ve Francii v mega klubu Macumba. Premiérou bylo i vystoupení na Lakeparade (Geneva -CH), kde hrála na hlavni stagei pro několik tisíc lidí. Mezi vrcholy její dosavadní djské dráhy patří vystoupeni na jednom z největších hudebních festivalů v Evropě - Creamfields v ČR, kde L.Jane hrála v hlavním čase na tranceové stagei po boku světově uznávaných djs (Tiësto, Westbam, Sonique, Corvin Dalek, Michael Burian a další). V srpnu si poprvé zahrála také na největší švýcarské indoor party Energy 2003, kde se kromě jiných objevili i djs jako Paul Van Dyk, Nu NRG, Tomcraft. Hraní s djem Tiestem si zopakovala ještě jednou o pouhé dva týdny později v klubu MAD. Další zahraniční booking  má tentokrát v Itálii, kde pro ní několikrát organizuje vystoupení dj a producent Igor S (ID&T, Cadabra). V říjnu hraje také ve Slovenské republice a v listopadu absolvuje velmi úspěšné mini-turné po České republice.

2004: Navštěvuje stále zajímavější kluby, oslavuje své 25. narozeniny a těší se na hraní v klubu DUPLEX!:) 
 
Produkce: Na konci roku 2002 se LayDee Jane seznamuje se studiovou technikou ve studiu MBROS (Bern-CH) a už v březnu 2003 ji vychází první oficiální produkce - remix skladby "Dirty Love" na albu "Dj Pure - Green". V červnu vydává svůj prvni promo-vinyl s názvem "Enliven", který se dostává do playlistu dýdžejů jako jsou Johan Gielen, Woody Van Eyden atd.  1.12.2003 podepisuje 3-letou exklusivní smlouvu o produkci se studiem MBROS v Bernu (CH).
 
Hudební styl: Její hudební styl není striktně vyhraněný, ale je to spíše směs techna a progresivního a melodického tranceu. Pro L.Jane je důležité umět navázat kontakt s publikem. Její sety jsou rozmanité, vždy přizpůsobené konkrétnímu prostředí a momentální atmosféře. Nejraději hraje desky holandských a anglických producentů, jako např. Tiesto, A.v. Buuren, Katana, Igor-S a další. Mezi její oblibené labely patří v poslední době ID&T, Cadabra, Captivating, Platipus, Five AM, Armada, Black Hole (In Trance We Trust, Magik Muzik), Lost Language atd.