Smirnoff New Look Presents
18.05.04
Paul van Dyk

/14.5.2004 / T-Mobile Aréna / Praha

Oficiální vyjádření pořadatelů k páteční akci s Paul van Dykem v pražské T-Mobile Aréně

Páteční akce s Paul van Dykem v pražské T-Mobile Aréně, kterou společně připravili agentury JPA a IMEDIA, proběhla bez závažnějších problémů. Po organizační stránce jsme více než spokojeni, agentura JPA  předvedla profesionální produkční práci včetně speciálních světelných efektů, laser show a ohňostroje. Díky vhodnému výběru místa konání se zamezilo problémům se šatnami, tlačenicím u vchodu a zajištění dostatečného počtu barů a sociálních zařízení pro takový počet lidí, aby nevznikali zbytečně dlouhé fronty a nedocházelo k dehydrataci návštěvníků. 

Za celou noc nemusel být nikdo hospitalizován a nedošlo k žádným incidentům, aby musela zasáhnout přítomná policie a záchranná služba. 

Celkový počet návštěvníků se podle neoficiálních čísel přiblížil k deseti tisícům. Paul van Dyk se po svém vystoupení vyjádřil, že by chtěl poděkovat všem za vynikající atmosféru a  rád by se objevil příští rok na některém z tuzemských letních festivalů.  Děkovný dopis také přišel od jeho managementu, kteří navíc pochválili perfektně zvládnutou organizaci. 

My děkujeme všem za neopakovatelnou atmosféru, za poklidný průběh celé akce a za důkaz toho, že to co se snažíme pro vás tvořit vás baví...
Doufáme, že vás opět potkáme na našich dalších akcích s úsměvem na tváři.

Děkujeme také všem níže uvedeným partnerům, kteří pomohli připravit jednu z nejlepších párty v tomto roce:

Smirnoff, Philips Be DJ, Red Bull, Kenvelo, Global Connection, Evropa 2, UDG bags, Ticketpro

JPA, XMAG, Techno.cz

Musicserver.cz, Rave.cz, Clubber.cz, BE, Rave.sk, Vinyl.cz, Fanonline.cz, Ultramix, Hype, Radio1, Budu.cz

www.paulvandyk.cz
www.xmag.cz