Roxy promotion uvádí:
12.05.04
VISAGE
VISAGE

Resident DJ: Michael Burian (flesh/jpa)

Special Guest DJ: BUDAI (Hu)

Guest DJ: Glide
Chill Out: Texx & Alfonso (xmag team) 

special performance by Camya
videoprojection by Phase, lights by Wild Music

So 15.05.2004, 22:00 hod, Roxy

Po arktické, orientální, japonské a indické Visagei je na sobotu 15.5. připraveno vydání již páté, tentokráte v maďarském duchu. Jako speciální host byla stylově vybrána špička maďarského DJingu - již 16 let hrající Budai. Nejen tvůrce neodolatelně tanečních setů, ale i zakladatel prvního (stále fungujícího) maďarského časopisu o taneční hudbě FREE, producent, remixér, spolumajitel labelu Egoist Records a také autor čtyř úspěšných mixovaných kompilací. Jednoduše řečeno: člověk který hudbou opravdu žije.
Budaie, který nám ukáže zase trochu jiný pohled na taneční rytmy, pak jako domácí host doplní DJ Glide, jehož sety z poslední doby se nedají označit jinak než slovem fantastické. Progressive s duší i energií, namíchaný a sestavený na úrovni těch nejlepších světových DJů slibuje zahrát tento opravdový domácí talent. 
A chybět samozřejmě nemůže neodmyslitelná součást Visage - resident Michael Burian, který opět exkluzivně představí hned dvě své polohy ve dvou různých setech. Nejžádanější domácí DJ, k němuž u snad ani není třeba nic dodávat, to je Michael. Zahrál si na ostrově Ibiza s veleslavným Tiestem, namíchal kompilaci pro německý label Flesh, na němž je úspěšný i jako producent, atd. atd. Snad jen aktuálně zmiňme, že si Michaelovo žhavý progressive-wet'n'hard-jemně electro set plně užilo celých 250 tisíc lidí na Mexické Loveparade. 
Houseové osvěžení oproti našláplé hlavní stagei nabídne nezbytný chillout, v němž zahraje jednoznačně pozitivní dvojka xmag DJs Texx a Alfonso. A jelikož je Visage více než obyčejnou párty "stylovou nocí", bude kromě světelné show divočáků z Wild Music a stylové videoprojekce profesionálů Phase, připravena i speciální performance by Camya. Těšíme se na vás tedy v sobotu 15.5. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese tickets@roxy.cz .

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!

Mediálním partnerem je server RAVE.CZ.