Roxy Promotion & D Smack U uvádějí:
07.05.04
A I R  (FR) live
A I R

Úterý 29. června 2004 
19:00 hod

Roxy
Dlouhá 33, Praha1

Předprodej: TicketPro, TicketStream a v klubu Roxy

Kapela, na jejíž příjezd se v Čechách čeká už hodně dlouho, Francouzi, jež dali světu elektronický retro-pop, a povinné jméno ve sbírce hudebního fandy 21. století - to jsou Nicolas Godin a Jean-Benoît Dunckel - prostě AIR. 

Jejich pražský koncert, nachystaný na úterý 29. června, pak nemůže být ničím jiným než velkou událostí a horkým favoritem na letošní koncert roku. V současné době je na posluchačském i novinářském výsluní jejich již pátá deska "Talkie Walkie", se kterou se svým způsobem vracejí k prvotině "Moon Safari", a nutno dodat, že tím kdekoho příjemně potěšili. Avšak i vydání předešlých alb "10,000 Hz Legend", soundtrack "Virgin Suicides" nebo remixové "Everybody Hertz" doprovázela s pravidelností velká přízeň posluchačů a kritiků. Singly jako "Sexy Boy" nebo "How Does It Make You Feel" se staly hity a dodnes platí za kultovní záležitosti. Ze skladeb AIR byla vždy cítit upřímnost, pečlivost a nepostradatelná francouzská elegance, jež byly v ně vkládány, na druhou stranu však také dětská hravost a jednoduchost. Nezřídka bývají skladby s podobným feelingem označovány jako "á la AIR". Jejich nezaměnitelný zvuk se dnes neustále snaží napodobit zástupy mladých talentů ve snaze prosadit se, stejně tak jako oni, i za hranicemi elektronické scény. Proto jsou a ještě dlouho AIR budou vzorem pro spoustu z nich. Pro "pasivní" publikum pak naplňují představu kvalitní a příjemné hudby unikátní povahy.

Že ještě nemáte lístek na jejich koncert v Roxy? Nadechněte se! Předprodej lístků na AIR již probíhá v síti TicketPro, TicketStream a v klubu Roxy. Stojí 690,- korun a bude se skutečně jednat o čistě klubové vystoupení.