07.05.04
KLUB ESCAPE LIBEREC

Pátek 7. 5. 2004
DJS: DJ PIETRO, TRANCEGATE live and RESIDENTS

CLUB OPEN: 17:00
ENTRY: do 21 hod.  ZDARMA, od  21 hod. vstup 50,-

ESCAPE - nový hudební klub v Liberci
ESCAPE - originální techno noc v jedinečném prostoru,
ESCAPE - páteční útěk za hranice všednosti.

Nově zrekonstruovaný a otevřený klub ESCAPE (dříve Rituál) Vás již tento pátek 7. 5. 2004 zve na svou první techno,  tech-house party. Zajímavý prostor klubu, který se nachází v podzemní části objektu starých novorenesančních lázní v Liberci, je charakteristický  vysokým klenutým stropem, ale také nově zrekonstruovaným  stylovým barem nebo spoustou sezení na příjemných gaučích. 

Hlavním hostem této klubové noci bude známý pražský techno Dj PIETRO, jehož jméno nikdy nechybí na většině významných  techno akcí u nás. Více informací o Pietrovi najdete na jeho stánkách www.djpietro.com, kde jsou volně ke stažení i některé z jeho setů.

Zpestřením večera pak bude živé vystoupení hudebního projektu TRANCEGATE. Originální zvuk elektronických nástrojů doplněný živým vokálem lze stylově zařadit mezi tech-house a funky techno,  hudba však nezná hranice, proto se v jeho setech občas objeví i breakbeatové pasáže nebo electro prvky. Projekt Trancegate v minulosti vystupoval v řadě českých klubů i na významných letních festivalech. V současnosti připravuje svůj nový demo set, který bude ke stažení na stránkách www.mountaingate.cz nebo k dostání na CD na vybraných akcích. 
 
O doplnění lineupu se postarají rezidentní Djs.
 
Do klubu ESCAPE můžete přijít už od 17 hodin a pozor pro všechny, kteří přijdou do klubu již mezi 17. a 21. hodinou bude vstup na tuto akci zdarma. Po 21. hodině se bude vybírat symbolické vstupné 50,-.  Více informací o klubu včetně mapy a fotek interiéru najdete na www.escapenet.cz

Kontakt:

Klub Escape 
Masarykova 723,Liberec1 
vchod je po schodech k zadnímu traktu z ulice Vítězná
Mobil: (+420) 608 456 241
Email: escape@escapenet.cz