Roxy promotion uvádí:
14.04.04
Z E N
Z E N 

Special guest: Luke Brancaccio (uk)

Resident DJs: Joel Einhorn (roxy booking), Rai (roxy booking)
Chill Out: Lillou (roxy booking) & Airto (roxy booking)
special UV decorations, M1MO TV by Phase videoanimations, lights & laser by Wildmusic

So 17.04.2004, 22:00 hod, Roxy

Nejlepší klubová noc v ČR za minulý rok (anketa Dance Awards) Zen je tu se svým dubnovým dílem, který tak bude zároveň i oslavou již třetího (!!!) obhájení tohoto čestného titulu. Pogratulovat přijede Luke Branccacio, který se může pochlubit vynikající reputací nejen DJskou ale i producentskou. Vždyť desky pod hlavičkou "Brancaccio&Aisher" najdete opravdu v kufrech většiny světových top (progressivněji smýšlejících) djs. Světu se Luke Brancaccio se svou spřízněnou producentskou duší Brucem Aisherem představili v roce 2000 singlem "Darker" a od této doby už si B&A nekompromisně razí cestu světem taneční hudby. Zmiňme alespoň singl "Lovely Day", jenž se dostal až na samotný vrchol britského žebříčku. I další úspěšné desky pak ukazují, že o dvojici Brancaccio & Aisher hodně uslyšíme i v budoucnu.

Druhá polovina ceněného dua, Bruce Aisher, už sice DJingu nechal, právě Luke se mu však věnuje jak jen čas dovolí. Jeho "ultra-progressive" už měli možnost slyšet clubbeři takřka po celém světě, včetně klubů kupř. v Tel Avivu nebo v Moskvě. Svými nadýchanými, ale zároveň i tvrdými sety reprezentuje to nejlepší, co současná progressivní scéna nabízí a přesvědčit se o tom budeme moci i my při jeho premiéře v sobotu 17. Dubna 2004 v Roxy (klubu roku 2003 - anketa Dance Awards). 

Kromě Lukea se ovšem můžeme těšit i na oba rezidenty, DJe Raie a Joela Einhorna. Ti už mnohokráte prokázali, že své rezidentury nezískali náhodou - Joel svými promyšlenými a zároveň strhujícími progressivními sety s vložkami breakbeatu, Rai zase precizními emotivními progressive výlety a energickými groovy tribaly. Připraven bude samozřejmě též deep house / house chillout, v němž ty správně poklidně a nenásilně se vlnící rytmy nabídnou domácí kvality - křehká DJane Lillou spolu se zkušeným Airtem.

A jelikož Zen nemá v žádném případě v plánu opouštět svou pozici nejen nejlepší, ale také vizuálně vytříbené nejbarevnější klubovky, můžete se těšit na rozzářené UV dekorace, speciální M1MO TV Phase videoprojekci, plus světla & laser odborníků na slovo vzatých - pánů z Wild Music. Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese tickets@roxy.cz.

A nezapomeňte, od tohoto měsíce první hodinu o 50 korun levněji!!!