Roxy promotion uvádí:
07.04.04
VISAGE
VISAGE

Resident DJ: Michael Burian (flesh/jpa)
Special Guest DJ: Rummy (India)
Guest DJ: Wega

Chill Out: Texx & Alfonso (xmag team) 

india performance, videoprojection by Phase, lights by Wild Music

So 10.04.2004, 22:00 hod, Roxy

Visage je tu se svým čtvrtým pokračováním a nápady, že by se jednalo o méně rozjetý večírek než předchozí díly, můžeme rovnou vypustit z hlavy. Všechny důležité ingredience té správné Visage dle receptu rezidenta Michaela Buriana totiž budou přítomny.
Kvalitní a neoposlouchanou hudbu nabídne exotický speciální host až z daleké Indie, DJ Rummy. Tato neoddělitelná součást indické taneční špičky slibuje nabídnout neodolatelně taneční mix progressivu a spřízněných stylů originálně okořeněný Rummymu blízkými ethno prvky. Druhým a už vcelku pravidelným DJ-ským hostem pak bude veliký domácí talent DJ Wega, prezentující se progressive sety na úrovni mnohem zkušenějších kolegů. Rezidenta Michaela Buriana a jeho žhavé sety na pomezí Wet'n'hard a progressivu snad ani není třeba představovat. Ne nadarmo je naším v zahraničí nejžádanějším Djem (připomeňme třeba jen letní vystoupení na Ibize s Djem Tiestem). A jako vždy na Visagei se můžete těšit exkluzivně na dva Michaelovy sety.
Nebyla by to ovšem stylová Visage Michaela Buriana, aby  se kladl důraz pouze na hudební složku večera. Mezi připravené vizuální lahůdky tak bude patřit speciální indická performance, originální videoprojekce profesionálů z Phase či světelný park od divočáků z Wild Music. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese tickets@roxy.cz. A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!

Mediálním partnerem je server RAVE.CZ.