31.03.04
Skladbu skupiny Tata Bojs "VIRTUÁLNÍ DUET" 
uslyší jako první uživatelé služby Eurotel Jukebox

EUROTEL JUKEBOX UVÁDÍ PRVNÍ ČESKÝ "MOBILNÍ SINGL"
EXKLUZIVNĚ A ZDARMA

Praha - 31. března  2004 - Celý týden před uvedením do rádií a navíc prvních čtrnáct dnů zdarma si mohou uživatelé služby Eurotel Jukebox stáhnout nejnovější singl skupiny Tata Bojs "Virtuální duet". Skladba z nového alba "Nanoalbum" se tak stane prvním "mobilním singlem" v historii české pop music.

"Ukazuje to náskok společnosti Eurotel ve sbližování mobilních telefonů a zábavy," řekl Justin Stockton, ředitel pro rozvoj služeb s přidanou hodnotou společnosti Eurotel Praha, spol. s r. o. "Už pouhý měsíc po uvedení na trh se Eurotel Jukebox stal zajímavou platformou  pro špičkové hudební skupiny a jejich vydavatelství. Kromě této skladby si uživatelé služby Eurotel Jukebox mohou vybrat z více než 400 skladeb z katalogů Warner Music Czech Republic a  BMG Czech Republic."

Milan Cais ze skupiny Tata Bojs o novém singlu říká: "Prostřednictvím dvou postav z příběhu našeho nového alba (iToma a 90-60-90) vyprávíme jejich tajný virtuální vztah a s mírnou nadsázkou popisujeme jejich následný virtuální sex". Skladba se v katalogu Eurotel Jukebox objevila v pondělí 29. března a do 11. dubna  bude k dispozici ke stažení zdarma. Premiéra "Virtuálního duetu" v rádiích je naplánována na 4. dubna, nové album skupiny Tata Bojs "Nanoalbum" vyjde u  Warner Music Czech Republic na přelomu května a června 2004.