25.03.04
Phil Hartnoll z Orbital na Dance Awards 2003

Nastal poslední týden, kdy je možné hlasovat do ankety Dance Awards 2003 a zároveň vyhrát některou z hodnotných cen, včetně gramofonů a mixážního pultu. Hlasování bude ukončeno ve čtvrtek 25.března a slavnostní vyhlášení výsledků proběhne v pondělí 29.března v pražském klubu Resort. 

Slavnostní vyhlášení bude pouze pro pozvané a novináře. Nemusíte však truchlit, že neuvidíte své vyvolené. Na pátek 2.dubna 2004 je připravena velká Dance Awards párty s těmi nejlepšími a v nejlepším klubu podle výsledků ankety DA 2003. Tento vámi  zvolený klub dostane výjimečně pro tuto noc speciální Global Connection výzdobu, včetně více světel a více kvalitnějšího zvuku. Vstup bude od 18-ti let a limitovaná kapacita je 1.000 lidí. 

Ovšem kromě vítězů ankety DA se tuto noc představí i speciální host. Jako lahůdka bude djské vystoupení Phila Hartnolla, polovičky bratrského dua legendárních Orbital (UK), který přijal pozvání organizátorů ankety DA. Phil se za poslední dobu hodně zlepšil po technické stránce v mixování,  za což sklízí uznání doma i v zahraničí během svých turné. Jeho deník je čím dál víc plnější a my můžeme být rádi, že se nám Phila Hartnolla podařilo dovézt k nám a navíc tak dosadit pomyslnou třešničku na dort anketě Dance Awards 2003.  Djský set, který Phil nahrál nedávno v britském Birminghamu si můžete stáhnout zde:

Dj Set : Phil Hartnoll z ORBITAL (Birmingham, UK) 
mono
stereo 

Přijďte si poslechnout ty nejlepší za rok 2003, které jste zvolili v anketě DA 2003 na nejlepší párty roku.

Hlasovat můžete do 25.03.2004  na www.danceawards.cz