Roxy promotion uvádí:
25.03.04
ULTIMA

Special guest: DJ RUSH (knee deep)

DJs: Dalo aka Loktibrada (Olga + Josef/Standa, SK), Nika 77 (techno.cz), Pavel Krejdl (techno.cz)

Drum'n'Bass chillout: 2K & Sweg (shadowbox.cz)

Pá 26.03.2003, 22:00 hod, Roxy

lights by Technical Design, laser by Wild Music

Vskutku exkluzivním zážitkem slibuje býti druhý díl pravidelné techno noc ULTIMA. Do klubu Roxy totiž na pátek 26.3 pozvání přijal, již od své letní ČR premiéry netrpělivě očekávaný, DJ Rush. Autor mnoha tanečních hitů (Spitball, I love you, Mutha fucking bass,...), ale hlavně DJ pověstný neuvěřitelnou energií proudící z jeho setů. Ne náhodou je jeho jméno od léta, kdy zcela "zničil" zaplněné Pardubické závodiště, skloňováno ve všech pádech po celé scéně.
Zajímavý a bez debat taneční zážitek však slibuje i česko-slovenská část lineupu. Dalo aka Loktibrada je jedním ze základních pilířů slovenského tanečního dění. Bez přehánění se dá říci, že jak jako producent, tak jako DJ prezentuje světovou úroveň aktuálního techno dění. Sličná Nika 77 nás svým deepovějším i pořádně našláplým zvukem (dle situace) oblažuje již několik let a stále se jedná o jednoho z našich nejzajímavějších DJs (nikoli jen DJ-ane). Pavel Krejdl, čtvrtý main stage DJ, je pak takřka zosobněním domácího techna. Však také patří mezi naše vůbec nejdéle hrající techno DJs. A také nejlépe.
Zlámanou alternativu nekompromisní hlavní stagei nabídne nezbytný chill out, tentokráte čistě drum'n'bassový. Těšit se můžete na talentované DJe 2K a Sweg-a.
O podporu hudebního zážitku zážitkem vizuálním se po celý večer postarají světla by Technical design a Wild music laser. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese tickets@roxy.cz .

A nezapomeňte, od tohoto měsíce první hodinu o 50 korun levněji!!!