16.03.04
Jak probíhají párty v tramvaji ?

Mnoho lidí o akcích v tramvaji TRAMix slyšelo, ale neměli ještě možnost zúčastnit se. Jak vlastně taková akce probíhá?

TRAMix je hudební párty v tramvaji. Hudbu, energický kvalitní house, již od prvního dílu připravuje mistr "atmospheric & bouncy" Chris Chemist. Vybírat má z čeho, hraním vinylů se živí 16 (slovy šestnáct) let!! Finální mix se nahraje na MD, hudba je hotová, ale je potřeba ji z něčeho pouštět... Zvuk tvoří výkonný sound systém a upravený zesilovač, díky tomu slyšíte TRAMix dřív, než vidíte - tedy opak nadzvukové stíhačky:) a samozřejmě nesmí chybět barevná světla, blikátka, lampičky všeho druhu a buh ví co ještě dotvářející tu správnou atmosféru.

K pořádné akci patří pořádná žízeň, o TRAMixu to platí obzvlášť... Bary jsou na každém konci a uprostřed tramvaje. Pivko, vodka, Red Bull, Campari Mixx, džus a voda. Vše ledově vychlazené podávané s úsměvem. Ceny běžné jako v klubech - pivo 30kc, vodka 40kc. Ale pozor na zatáčky :)

Posádka na svých místech, ještě krátká porada s řidičem a může se vyrazit. Vybraná zastávka (20.3. Vinohradská tržnice tram č.#11, 22h) už praská ve švech, zpoždění 5 minut se toleruje... Trasa je různá, do kopce, dolů, zatáčky, občas skočí červená - ale snažíme se:). Dekorace se mění každou vteřinou a lidi se baví. Hlavní mejdan nastává při průjezdu centrem: Václavák, IP Pavlova, Karlovo nám., TESCO - tak tady si něco užijete: zkoprnělí turisté na cestě za zábavou nevěří vlastním očím, pokutující policisté nechtěně podupávají do rytmu. Jak poznamenal po své premiérové cestě Juki / techno.cz "Atmosféra se dá jen těžko popsat, to musíte zažít."

Slečny POZOR!!! Nově budou diky magistrátu hl. města pro TRAMix instalovány mobilní WC TOITOI u vybraných zastávek na konečné. Everybody loves Prague!

Po takové jízdě nechce nikdo domů a tak tramvaj všechny zaveze přímo ke vstupu jednoho z vyhlášených pražských klubu (TRAMix special - 20.3. Resort, Vinohradská 40).

Ale teď už všichni šup do postýlek, ať se na tu sobotu hezky vyspíme. Zítra si povíme "Jak si pan řidič protancoval podrážky".

Šťastnou cestu přeje

B 52 Promotion
www.b52.cz