Roxy promotion uvádí:
14.03.04
Z E N

Special guest: Omid - 16B (Alola rec. - uk)

Resident DJs: Joel Einhorn (roxy booking), Rai (roxy booking)

Chill Out: Lillou (roxy booking) & Airto (roxy booking)

special uv decorations, videoanimations by Phase, lights & laser by Wildmusic

So 20.03.2004, 22:00 hod, Roxy

Po plánovaném a bohužel zrušeném hraní na únorovém Zenu, dodržel tolik očekávaný Omid - 16B své slovo a už tento měsíc si tak budeme moci dát jím precizně namíchanou porci toho nejlepšího, co současná progresivní houseová scéna nabízí. A nic menšího než to nejlepší se od tohoto světově uznávaného Dje, producenta i remixéra opravdu ani očekávat nedá. Na scéně působí aktivně již mnoho let (první label založil roku 1993), má za sebou bezpočet úspěšných desek (kupř. vynikající album "How to live 100 years") i remixů (třeba pro Gus Gus nebo The Cure) a jako DJ projel a projíždí (stačí si prohlédnout seznam hraní na www.omid16b.com) bez přehánění celý svět. 

Kromě Omida pak budou na hlavní stagei kralovat oba rezidenti - DJové Rai a Joel Einhorn. Ti už opravdu mnohokrát prokázali, že rezidentury nezískali náhodou - Joel svými promyšlenými a zároveň strhujícími progressivními sety s vložkami breakbeatu, Rai zase precizními emotivními progressive výlety a energickými groovy tribaly. Připraven bude samozřejmě též deep house / house chillout, v němž ty správně poklidně a nenásilně se vlnící rytmy nabídnou domácí jistoty - křehká DJane Lillou spolu se zkušeným Airtem.

Těšit se můžete i na speciální rozzářené UV dekorace, videoprojekci z dílny mistrů v oboru - Phase, plus světla & laser pánů na slovo vzatých - pánů z Wild Music. Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese tickets@roxy.cz.

A nezapomeňte, od tohoto měsíce první hodinu o 50 korun levněji!!!